CEO Funda: 'Stijging van huizenprijzen lijkt te versnellen'

De huizenprijzen in Nederland stijgen naar recordhoogte en aan
die stijging lijkt voorlopig geen einde te komen. Dit kan voor veel
Nederlanders grote gevolgen hebben. Abonneer je hier gratis: bit.ly/AbonneerTelegraaf
Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: www.telegraaf.nl/
Facebook: telegraaf/
Instagram: telegraaf.nl
Twitter: telegraaf
#TELEGRAAF

Reacties 

 1. TheZoekie

  TheZoekie

  21 uur geleden

  Je moet het eigenlijk andersom zien: de huizen worden niet duurder, jouw geld wordt minder waard. Hoeveel minder waard? Nou zo'n 20% dus... Iedereen moet z'n spaargeld van de bank afhalen, want rente krijg je toch niet. De bank wil jouw geld niet meer, anders had je wel een hogere rente gekregen.

 2. TheZoekie

  TheZoekie

  22 uur geleden

  Koop gewoon 1 bitcoin en in 2029 heb je 15 miljoen euro. Open dan een bankrekening in Antigua, maak het geld over en koop een paspoort door vastgoed te kopen in Antigua. Leef zonder vermogensbelasting en geef een dikke vinger aan de Nederlandse overheid. De Nederlandse overheid wil je niet hebben, anders hadden ze wel een huis voor je

 3. YoutubeYouri

  YoutubeYouri

  2 dagen geleden

  Het is niet meer leuk.

 4. Young ross

  Young ross

  4 dagen geleden

  Zit al maanden op Funda & Woonnet Rijnmond op huizen te reageren aangezien ik ga trouwen en met spoed onderdak nodig! Nederland jammer dat jullie niet denken aan de volk.

 5. Sean McGall

  Sean McGall

  4 dagen geleden

  Al deze problemen die er aan komen zijn er al een dikke 5 jaar.. de media loopt weer lekker achter.

 6. Grobo Garage

  Grobo Garage

  4 dagen geleden

  Herken het, mijn vriendin en ik 22 en 25 hebben afgelopen jaar ons eerste koophuis gekocht, wat een gekke markt... mensen bieden zonder te kijken bij het huis 20k over ons bod heen... uiteindelijk toch voor elkaar gekregen met een ander huis, maar je heb veel geld nodig en als wil je een beetje huis absoluut een 2 verdieners inkomen.. anders woon je in een schuur voor 180k

 7. Goddesbee Positiva

  Goddesbee Positiva

  5 dagen geleden

  Ik heb ook het idee, dat we wij als mensen niet alleen bieden tegen over andere particulieren maar dat we soms ook tegen grote private corporaties bieden die alles willen opkopen. Ze bieden dan veel meer dan de vraagprijs... wij normale burgers kunnen daar niet tegenop. Heel oneerlijk !!

 8. Wannaheaven - Global Sales Network

  Wannaheaven - Global Sales Network

  5 dagen geleden

  What goes up, comes down. Hyperinflatie gaat het oplossen.

 9. Sushi Sashimi

  Sushi Sashimi

  6 dagen geleden

  Welk tekort?. Er is nog altijd genoeg voor duizenden statushouders elk jaar.

 10. Noah Liasam

  Noah Liasam

  6 dagen geleden

  Leuk dat de mens het altijd moelijker maakt voor een medemens. Way to go humans! 👏🏽😒

 11. Alec C

  Alec C

  6 dagen geleden

  Mijn plan was om eind 2019 begin 2020 te verhuizen. Ik kan nu net nog een parkeerplaats kopen. 1 uur van Amsterdam met de streekbus

 12. Tommy Michalski

  Tommy Michalski

  6 dagen geleden

  Bestemmingsplannen aanpassen en meer grond beschikbaar maken om te bouwen, tis gewoon mbo economie.

 13. f0REAL

  f0REAL

  7 dagen geleden

  Och wat jammer

 14. DeGroteBaas

  DeGroteBaas

  7 dagen geleden

  Nee, de euro wordt minder waard. Huizen zijn nooit duurder geworden :)

 15. Remon van Bergen

  Remon van Bergen

  7 dagen geleden

  Hoe zou het toch komen dat er te weinig huizen zijn?

 16. notmyrealnameify

  notmyrealnameify

  7 dagen geleden

  Je moet meer kijken naar wat je geld nog waard is. Op het moment lijkt inflatie enigszins mee te vallen omdat mensen relatief weinig uitgeven maar er is procentueel nog nooit zoveel geld bijgedrukt als afgelopen jaar. De ECB heeft in 2020 op zijn minst 1850 miljard bijgedrukt. In de VS hebben ze in 2020 ongeveer 22% van het totaal aantal dollars bijgedrukt. Als je geen huis koopt, raad ik je aan om aandelen van stabiele (niet tech) bedrijven, goud/zilver en bitcoin te kopen. Je geld op de bank laten staan is risicovol en heeft een negatief rendement.

 17. Drentse Redneck

  Drentse Redneck

  8 dagen geleden

  Corona heeft niet goed zijn best gedaan. Te veel mensen.

  • Denszie the first

   Denszie the first

   6 dagen geleden

   @j030 Zoveel kinderen worden er in Nederland niet geboren als je het aantal immigranten sterk verminderd dan zal de bevolking afnemen. wat ik een aantrekkelijk idee vind als je ziet hoe druk het hier word.

  • j030

   j030

   6 dagen geleden

   Aah jij bent wel een fan van de depopulatie agenda!

  • Denszie the first

   Denszie the first

   7 dagen geleden

   @Drentse Redneck Ja dan kan ik er misschien wel twee kopen in plaats van geen een

  • Drentse Redneck

   Drentse Redneck

   7 dagen geleden

   @Denszie the first En voor de huizenprijzen

  • Denszie the first

   Denszie the first

   7 dagen geleden

   zou wel goed voor de aarde zijn als 50 procent van de mensen eraan zal sterven.

 18. HARAMBE

  HARAMBE

  8 dagen geleden

  Die (op korte termijn) spanning vd woningmarkt verdwijnt zoals het in 2008 gebeurde.. met een ontploffing vd woningmarkt bubbel.

 19. Bert-jan Stigter

  Bert-jan Stigter

  9 dagen geleden

  Ik mag 160k lenen en heb 30k eigen geld. Er zijn woningen beschikbaar maar je komt niet in aanmerking omdat er gerust 5 a 6000 mensen reageren. En als ik erin zit moet je gaan bieden een huis van 150k kost je opeens 190k Ja gaat prima in de huizenmarkt!!

 20. TreyDay

  TreyDay

  9 dagen geleden

  Boeie Ruud. Een kartonnen doos of schuur is helemaal prima👍 Dat recht heb je als je 8+ jaar heb gestudeerd voor een beroep.

 21. Gravity Skeptic

  Gravity Skeptic

  10 dagen geleden

  Probleem zal nog erger worden. In andere landen in West-Europa zijn huizen beduidend duurder dan in Nederland (mits er voldoende goedbetaald werk is op NL niveau). Verwacht dat de VVD dit nijpende probleem zal proberen te verergen. Immers, voor ondernemers is het goed wanneer medewerkers zich tot over hun oren in de hypotheekschuld moeten steken. Voor huizenbezitters is het goed dat hun huis meer waard wordt.

 22. Willem F

  Willem F

  11 dagen geleden

  ASIELSTOP IS DE ENIGE GOEDE OPLOSSING

  • Denszie the first

   Denszie the first

   7 dagen geleden

   Stoppen tot de huizenmarkt weer een beetje normaal is. Dan weer kijken wat er mogelijk is.

 23. Willem F

  Willem F

  11 dagen geleden

  NIET in de camera kijken, Fundameneer!

 24. Anadoluevladi 58

  Anadoluevladi 58

  11 dagen geleden

  Boete opleggen...aan funda uit engeland.......externe financeurs en de regering is ook mede verantwoordelijk voor besteling vab de maatschappij...

 25. Anadoluevladi 58

  Anadoluevladi 58

  11 dagen geleden

  Funda hypotheker heeft mede hoge huurprijzen doorgedrukt...en mensen zoeken naar woningen...

 26. Chiszle

  Chiszle

  11 dagen geleden

  De huizen zijn ook niet echt ruim of aantrekkelijk. Kudde gedrag gaat uit van wat de makelaar zegt: "Je moet minimaal 10% overbieden" hoor je. Ondertussen komt uit de technische keuring al snel 20-70 duizend aan achterstallig onderhoud. Fraaie markt.

 27. H. Y013

  H. Y013

  11 dagen geleden

  Funda volk zijn oplichters..😡😡😡😡 Beste mensen Pas op wat je koopt .... Faillissement stijgen .... vergeet 2008 niet... Deze man probeert zijn zakken te vullen. Dit is een grote poppenkast. De val van de rijk is in zicht..... Dit is een poppenkast.. Straks de staatsteun uitvalt... Dan neemt de werkloosheid toe. Stappen we over na een zombie economie. Ze maken de zeepbel alleen maar groter en groter ... als straks de zeepbel knalt.. 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ben jij de klos.

 28. Abdel

  Abdel

  12 dagen geleden

  ze kunnen makkelijk genoeg woningen bijbouwen Nederland is geen eiland er is genoeg plek maar dat doen ze niet express is juist de trucje van de woningmarkt als er veel meer woningen bij worden gebouwd zakt prijs en huur banken en overheid verdienen dan veel minder dat willen ze niet

  • Denszie the first

   Denszie the first

   7 dagen geleden

   Tegen 100.000 immigranten peer jaar valt niet te bouwen. Nederland is klein We hebben niet genoeg ruimte. Elk stukje land word gebruikt. Waar boeren zitten moet meer natuur komen en geen woonwijken. Grenzen dicht en de bevolking van Nederland weer terug brengen na 15 miljoen

 29. Abdel

  Abdel

  12 dagen geleden

  Banken worden getraind om mensen te laten tekenen in dit soort moeilijke tijden maken ze ook meeste winst zelfde film als in de crisis 2008 verliezers zijn burgers die blijven over met schulden

 30. Nick Wilmans

  Nick Wilmans

  12 dagen geleden

  Probleem is dat je geen extra/ verhoging hypotheek kan krijgen om je huis op te knappen/verbouwen. Dus alleen mensen met geld kunnen dat permitteren. Resultaat: stijging huizenprijzen door overbieden.

 31. Sora Masa

  Sora Masa

  12 dagen geleden

  Ik zie allemaal mensen die polen en vluchtelingen de schuld geven. Ik weet niet in welke tijd jullie leven, maar ik ben van 89 en dit probleem is sinds dat ik mij kan herinneren aanwezig . Het ligt voornamelijk aan de mensen die uit de goede tijd komen , die zelf genoeg financiële middelen hebben om bijna alles te kopen. 2 bekende voorbeelden Wybren Haga van FVD en De zoon van Prins Bernard. , kopen alles haast op wat beschikbaar is. Wij 'starters ' kunnen niks meer kopen , we verdienen te weinig , kunnen maar weinig sparen in lange tijd. Je kunt al niet eens meer een normaal appartement huren. En dan kun je wel zeggen iemand heeft eerlijk voor ze centen gewerkt maar is het ook echt eerlijk? Want de mensen die nu werken komen niet eens in de buurt van het vermogen wat die gasten toen verdienden om dit soort streken te kunnen uithalen. Ik zou zelf zeggen ,tijd dat heel Nederland gaat kraken. Kraak die koopwoningen . Pest die mensen uit hun koophuis , ga massaal chillen in de tuin van die koloophuizen. We kunnen niet tegen de prijzen op ,dan moeten we maar de huidige bewoners wegjagen als gewone burger. Dit gaan we toch niet meer stoppen. Het wordt tijd om dingen zelf maar te gaan opeisen.

 32. Nick Wilmans

  Nick Wilmans

  12 dagen geleden

  Totdat de hele babyboomgeneratie gaat hemelen. Dan zitten we met een overschot aan woningen. Daar houdt de regering met hun bouwlust (regeren is vooruitzien) geen rekening mee.

  • by Koen

   by Koen

   10 dagen geleden

   Net als de nood voor intensive care die de boomer generatie straks duidelijk nodig gaat hebben, waar niet in geïnvesteerd wordt. Nederland gaat vallen binnen nu en 10 jaar.

 33. Plain Phoenix

  Plain Phoenix

  12 dagen geleden

  Lekker pompen die bubbel mensen, lekker slapen, niks aan de hand. QE wat is dat? Kan je dat eten?

 34. Awakening Utopia

  Awakening Utopia

  12 dagen geleden

  Kan ik anders niet gwn een garage kopen en daar een mini studio van maken want ik weet het niet meer jongens...

 35. Doja Dog

  Doja Dog

  12 dagen geleden

  2:35 "ik weet niet wat dit zou doorbreken". Ik wel: als er masaal huizen gebouwd worden (niet waarschijnlijk) of massale werkloosheid en hyperinflatie (wel waarschijnlijk). D-Reizen is vandaag failliet gegaan, het kan de eerste zijn in een hele reeks. De steunpakketten zullen niet toereikend zijn omdat de banken op een gegeven moment niet meer aan elkaar lenen en de staat de tekorten niet nog verder kan laten oplopen. Zoals gezegd, de geldprinter heeft overuren gedraaid, de liquiditeit is rampzalig. Misschien dat dit alles niet uitkomt en iedereen doet alsof de bubbel niet bestaat, maar ooit moet het toch een keer fout gaan. En dan gaat het goed fout. Het IMF waarschuwt Nederland zelfs voor de overgewaarde huizenmarkt.

 36. tomsonvv

  tomsonvv

  12 dagen geleden

  In Limburg zijn de woningen nog te krijgen voor 150k coins. En over 50jaar staat je randstad toch onder water

  • Life On a leak

   Life On a leak

   10 dagen geleden

   Doge coins?

 37. totog87a

  totog87a

  12 dagen geleden

  Ik vraag me af wat er gebeurd als de rente weer iets oploopt. In Amerika gebeurd dat al. Ik bedoel, een impulsieve vriend van mij kon laatst voor 10 jaar lenen tegen 0,99%. Je moet wel een ongelooflijke idioot zijn als je dat als commerciële geldschieter doet, terwijl je de Amerikaanse overheid voor 1,7% kan lenen.

 38. Beno B

  Beno B

  12 dagen geleden

  Grenzen open houden ,Finnen,Polen en mensen uit Verwegistan lossen t probleem op.

 39. Aboebi Aboebi

  Aboebi Aboebi

  13 dagen geleden

  De hoge huizenprijzen zijn vooral te danken aan de ratten die projectontwikkelaars heten.

 40. Sergeant Major Gross

  Sergeant Major Gross

  13 dagen geleden

  Bedankt voor de 750.000 Asielzoekers in 10 jaar Rutte!

 41. Space Between

  Space Between

  13 dagen geleden

  Ik woon mijn hele leven in het appartement. Dat is genoeg voor mij. Ik weet dat ik met deze crisis geen appartement kan kopen. Toch ben ik een beetje bang dat sociale huurprijzen ook omhoog gaan. Ik hoop dat we geen renovatie krijgen, omdat na de renovatie kunnen ze arme mensen weg sturen...

 42. Adriana Brabers

  Adriana Brabers

  13 dagen geleden

  Dat ze bij Funda gek zijn dat heb ik al ondervonden toen ik ze kwaad opbelde. Ze hadden en hebben er een hele lage prijs van gemaakt. Dat komt ook door een achterlijke makelaar hier die dacht dat mijn appartement er net zo uitzag als een overleden buurman. Die tent is hier afgelopen januari drieeentwintig jaar oud geworden en 5 jaar terug er een nieuwe designkeuken en de badkamer gerenoveerd. Ja, die tent van die man had een gedateerde keuken en badkamer. Verouderde meubelen en muren die oranje en geel waren. Er zal wel overboden zijn, maar ik heb het zelf laten taxeren door 3 makelaars en die kwamen sowieso al uit op 55 a 60.000 euro meer voor mijn appartement. Maar de erfgename liet het meer dam 8 maanden leeg staan dan komt de erfbelasting heel snel om de hoek kijken en die is niet misselijk. Funda zit zelf in Amsterdam. Die kerel is helemaal geen makelaar en ze houden die prijs van mijn appartement ook niet bij. Ik zou maandelijks een update krijgen. Heb al maanden en maanden niets gekregen. Wat de makelaar van die buurman zei is dat het allemaal niet zo vlotjes verliep. Het appartement van mijn overleden buurman was binnen twee weken verkocht. Een makelaar heb je niet nodig. Hier zijn zo weinig appartementen te koop en als we Amsterdam nemen dat is een en al appartement. Je ziet daar geen enkele vrijstaande woning of je moet een grachtenpand een vrijstaand huis gaan noemen, maar dan betaal je wel tussen de 1,5 en 2,5 miljoen euro. Ik houd het even ruimschoots aan. Ook dat gelul van die vent dat iedereen een huis met een tuin wil. Tja, dat is op de grachtengordel maar voor weinig mensen weggelegd of ombetaalbaar, alhoewel Amsterdam niet meer zo astronomisch stijgt. Stadswoning hebben van niet eens een balkon , mar een Frans balkon. Voor iedereen is het problematisch om door te groeien als je geen miljoenen achter de hand hebt. Ik wil ook wel graag een villa met een zwembad en een groot stuk land. Liever niet in Nederland. Tja en dat gaat nu ook weer niet, dus ... En iedereen die zit te zeuren dat ie zo nooit een huis kan kopen,l je zult je EISEN EEN BEETJE BIJ MOETEN STELLEN> Ik heb wel destijds een woning gekocht tegen een rentepercentage van 6%.. Dat is wat ander dan die 0,79% die ik nu betaal.

 43. Frisian ESC

  Frisian ESC

  13 dagen geleden

  Nou daar gaat de kans van de huidige jeugd om ooit nog een huis te kunnen bemachtigen...

 44. Emile Neslo

  Emile Neslo

  13 dagen geleden

  Simpele rijtjes woning gekocht in 2014 voor €144k. In 2018 verkocht voor €211k. Mijn oude buren met hetzelfde huis natuurlijk staat nu 2021 te koop voor €295k. Dit zijn huizen van bj 1980 en materialistisch gezien zijn ze stuk voor stuk niet eens zoveel waard. Bouwval huizen want er valt altijd wat te klussen eraan.

 45. Gaming Apple

  Gaming Apple

  13 dagen geleden

  werkt 40 uur als sushi chef, als ik op funda map kaart klikt kan ik parkeer plaatsen kopen/huren :) logica van NL

  • TheZoekie

   TheZoekie

   22 uur geleden

   De Nederlandse overheid wil je niet meer hebben, anders hadden ze je wel een huis kunnen aanbieden

  • Bredemeijer

   Bredemeijer

   8 dagen geleden

   Viskarma

  • J P

   J P

   11 dagen geleden

   @David Kohlberg of een kamper als je wat geld overhoud 👍

  • David Kohlberg

   David Kohlberg

   12 dagen geleden

   Tentje neerzetten 😅

 46. Menno Muijskens

  Menno Muijskens

  13 dagen geleden

  Facking overheid

 47. Robin Hammer

  Robin Hammer

  13 dagen geleden

  wat ook nogal een groot probleem is dat er ook mensen zijn die een 2de huis kopen met hoofd doel om weer te verhuren .Dat maakt het voor starters nog moeilijker en vervelender. Dat je een huis wel kan huren met een hoge huur maar je kan gewoon niks kopen. Het is gewoon erg jammer het zou mooi zijn als de politiek hier is eens naar kijkt. het verschil tussen rijk en armer word alleen maar groter zo.

  • Chiszle

   Chiszle

   12 dagen geleden

   De politiek, de Van Haga's, die hebben zelf meerdere soorten vastgoed belangen.

 48. Goy de patriot

  Goy de patriot

  13 dagen geleden

  Alleenstaanden en koppels arbeiders en bedienden kunnen geen huis meer betalen. Zolang wij de milieu doelen maar bereiken.

 49. Ledwin Lowenskys Martina Jimenez

  Ledwin Lowenskys Martina Jimenez

  13 dagen geleden

  Hun gaan ons chicks krikken 🥺

 50. R.

  R.

  13 dagen geleden

  Nog één tip: Koop Bitcoin!

  • Msdj Jdndn

   Msdj Jdndn

   13 dagen geleden

   Bitcoin moet naar de één miljoen per stuk als je een 20x return wilt zien, hetzelfde als een 5 cent coin die één euro word. Op het hoogste punt ooit worden mensen overtuigd een fractie van een bitcoin te kopen. Vorig jaar rond deze tijd toen bitcoin 5-10k was hoorde je er niks over. Bitcoin zal stijgen, maar haast elke andere crypto wss meer.

 51. Maarten Regterschot

  Maarten Regterschot

  13 dagen geleden

  Thanks ecb

 52. Motorbike fanatic

  Motorbike fanatic

  13 dagen geleden

  Mede mogelijk gemaakt door dhr OPRUTTE!

 53. samcrew

  samcrew

  13 dagen geleden

  Hoeveel van de mensen die het hier hebben over 'mAsSaImMigRaTie' zouden in de afgelopen verkiezingen gestemd hebben op fervent huisjesmelker van Haga? Kies een zondebok hoef je verder niet na te denken.

  • milsom sufyt

   milsom sufyt

   13 dagen geleden

   van haga

 54. CarPassion

  CarPassion

  13 dagen geleden

  Poppenkast allemaal, ze maken expres weinig woningen om huizen prijzen enorm te boosten en mensen kopen het toch wel gaat niet lang duren en je gaat zien hoe mensen tot hun nek in schulden zitten.

  • CarPassion

   CarPassion

   6 dagen geleden

   @derbi senda zolang je maar gelukkig bent dat is belangrijkste geld komt en gaat, fijne aan geld is dat je stabiel in leven kan staan en niet zo hoeft te stressen om alles en als je fijne baan hebt is dat helemaal tegek, alleen ze maken het in NL alleen maar moeilijker ieder jaar erger en erger totdat we straks allemaal fuckt zijn

  • derbi senda

   derbi senda

   6 dagen geleden

   @CarPassion Ja jongen gun iedereen ze geluk man. Dom schaap ben ik zeker niet, zit in de advocatuur net sinds een paar jaar. 150 k in het jaar is zeker mogelijk als advocaat.

  • CarPassion

   CarPassion

   7 dagen geleden

   @derbi senda daarom rij ik nu ook een bmw 335i GT m performance meer zakelijk dan een golf 7 gti waar alleen maar idioten in rijden.

  • derbi senda

   derbi senda

   7 dagen geleden

   @CarPassion Afgeven op een Volvo moet je zeker doen. Maakt mij niet uit. Ik kan jou wel vertellen dat als je serieus genomen wilt worden op de werkvloer dat niet een zwart gepimpt Golfje moet aankomen....

  • derbi senda

   derbi senda

   7 dagen geleden

   @CarPassion Eerst 20k nu 15k ? Je weet het zelf ook niet gok ik zo. Ik heb rustig een universitaire opleiding verdien genoeg.

 55. Mister Bean

  Mister Bean

  13 dagen geleden

  rentes terug naar 8%, dan is het snel klaar

  • klaas devries

   klaas devries

   13 dagen geleden

   klopt hoe moet een bank leven zonder rente kan niet dus huizen prijzen omhoog meer waarde op papier voor de bank bubbbel

 56. Ledwin Lowenskys Martina Jimenez

  Ledwin Lowenskys Martina Jimenez

  13 dagen geleden

  Piff Paff Poeff in dit buurt wonen kost nou 3 miljoen 🥴

 57. Ledwin Lowenskys Martina Jimenez

  Ledwin Lowenskys Martina Jimenez

  13 dagen geleden

  Is niet mijn probleem dat jij van je huis een stijging in waarde hebt gemaakt als een gezaaid boer grond

 58. Santosh Malhoe

  Santosh Malhoe

  13 dagen geleden

  Arjen lubach ‘huizenmarkt’ kijken 👍🏽

 59. milsom sufyt

  milsom sufyt

  13 dagen geleden

  jij bent een ei als je denkt dat je nog een toekomst kan hebben in naziland nederland

 60. Benzman

  Benzman

  13 dagen geleden

  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

  • Benzman

   Benzman

   13 dagen geleden

   @Xinix Xagnix zalig worden gebeurt door puur geloof. Want uit genade zijt gij zalig geworden door het geloof; en dat niet uit u, het is Gods gave; 9 Niet uit de werken, opdat niemand roeme. evangeliseren is zeker de wil van God Amen. Rapture gaat komen. Heb je olie en ben klaar voor vertrek

  • Xinix Xagnix

   Xinix Xagnix

   13 dagen geleden

   Ja maar het is nog ff wachten eer er ingegrepen gaat worden en geloof alleen is dood ;)

 61. Xinix Xagnix

  Xinix Xagnix

  13 dagen geleden

  Jeugd heeft zich alles laten afpakken zonder slag of stoot en huurwoningen gaan naar gelukzoekers, niet klagen maar dragen, of een final exit (helium.nl)...

  • Msdj Jdndn

   Msdj Jdndn

   13 dagen geleden

   Hahahahaha wat een trieste poging tot scam site

 62. j030

  j030

  13 dagen geleden

  Wat doet een Funda CEO eigenlijk? Of een Funda medewerker?

  • Shemihazah

   Shemihazah

   13 dagen geleden

   Zoek zelf eens een baan, dan ga je snappen hoe bedrijven te werk gaan. Sjongejonge.. echt het meest kansloze comment aller tijden.

  • Carlo Ortega

   Carlo Ortega

   13 dagen geleden

   ja echtzo, ik zou zeggen de website onderhouden ofzoiets😂

 63. Jan van Riebeeck

  Jan van Riebeeck

  13 dagen geleden

  Huizenbubbel is een gevolg van door de ECB gedreven inflatie dmv geld printen. Geld wordt steeds minder waard, geld opzij zetten bij de bank heeft tegenwoordig negatieve rente, dan maar investeren in commodities waar de overheid minder vat op heeft en dus waardevaster zijn: Vastgoed, goed, zilver, e-coins etc. Dit wordt aangedreven door de corona’crisis’, iedereen weet dat overheden deze schulden niet terug kunnen betalen zonder zelf geld te creëren.

  • Shemihazah

   Shemihazah

   13 dagen geleden

   Lekker reductionistisch. Btw. fossiele brandstoffen en uranium converteren naar e-coins is echt nergens een oplossing voor. Als je daar heil in ziet heb je echt een bord voor je kop.

 64. paul mondeel

  paul mondeel

  13 dagen geleden

  Die fantastische Euro dondert in elkaar, dus dan stijgen de prijzen, niet alleen die van huizen.

 65. matthijs

  matthijs

  13 dagen geleden

  Ik hoef niet het zoveelste filmpje zien met een of andere flap drol die het nog eens allemaal uitlegt. IK WIL OPLOSSINGEN.

  • TheZoekie

   TheZoekie

   21 uur geleden

   Je moet het eigenlijk andersom zien: de huizen worden niet duurder, jouw geld wordt minder waard. Hoeveel minder waard? Nou zo'n 20% dus... Iedereen moet z'n spaargeld van de bank afhalen, want rente krijg je toch niet. De bank wil jouw geld niet meer, anders had je wel een hogere rente gekregen. Oplossing: koop iets wat meer dan 20% per jaar stijgt in waarde.

  • TheZoekie

   TheZoekie

   21 uur geleden

   Koop bitcoin

  • Xinix Xagnix

   Xinix Xagnix

   13 dagen geleden

   De beuk er in dan hé, jeugd heeft zich alles laten afpakken, het is onze generatie die de fakkel in handen heeft, en de huursector gaat naar gelukzoekers....

  • Kogane NoSenshi

   Kogane NoSenshi

   13 dagen geleden

   Ga zilver kopen.. Haal je geld uit de bank

 66. Christian

  Christian

  13 dagen geleden

  Jullie zien zelf toch we wat er aankomt? De beste oplossing is een diaspora... naar nieuwe "up and coming economies" zoals (ironisch genoeg) voormalige Oostblok landen... weg van de EU en ECB..., bijvoorbeeld Georgië (TAX en Crypto friendly) mark my words! Ik zal dit jaar alvast een kijkje nemen

 67. Xari- 0n

  Xari- 0n

  13 dagen geleden

  zolang de rentes blijven dalen

 68. M K

  M K

  13 dagen geleden

  Bouw appartementencomplexen met ruime appartement, voorzieningen en parken omheen. Nederland kan niet meer de breedte in bouwen, moet de hoogte in.

  • M K

   M K

   11 dagen geleden

   @klaas devries nee, ik zou ook niet in een tiny huis willen wonen. Vind huizen in Nederland al klein. Beter ruime apartementen

  • klaas devries

   klaas devries

   13 dagen geleden

   nederland moet kleiner bouwen, we hebben 2 miljoen singels tiny houses prijs 30 duizend euro moet je kijken hoe gewild dat zal zijn. maar het moet groot en duur goed voor banken

  • Kayen

   Kayen

   13 dagen geleden

   Precies maar dan echt lijpe appartementen en niet die zielige shit

 69. Finesse

  Finesse

  13 dagen geleden

  10 jaar Rutte he.. MaAr HiJ dOeT hEt ZO goED

  • milsom sufyt

   milsom sufyt

   13 dagen geleden

   gaaf land

  • j030

   j030

   13 dagen geleden

   Het zijn vooral boomers met een eigen huis die dat zeggen...

 70. lutagheros J.S.W

  lutagheros J.S.W

  13 dagen geleden

  Boeie lekker bij je ouders gaan winnen toch? Hoef je ook niet zoveel te betalen. Wat is de probleem

  • j030

   j030

   6 dagen geleden

   Lekker bij je ouders wonen wanneer je een gezin wil starten. Gezellig!

 71. O Sa

  O Sa

  13 dagen geleden

  Helemaaaala naar de klotuhhhhhhh , over Max 20 jaar zitten we in een dikke oorlog , dus investeer je geld maar in een bunker jongenssss , PS : ik heb bijna altijd gelijk

  • Msdj Jdndn

   Msdj Jdndn

   13 dagen geleden

   Een wereldwijde oorlog? Als er oorlog is ga je ergens heen waar het niet is, niet in de grond afwachten..

 72. Ollie Alzubaidi

  Ollie Alzubaidi

  13 dagen geleden

  Mensen zijn zo dom in plaats huis te kopen in Nederland, verhuis naar buitenland en je koopt de ziekte villa die er maar is voor de helft van de prijs van Nederland

  • Ollie Alzubaidi

   Ollie Alzubaidi

   7 dagen geleden

   Ja klopt als je in Nederland werk wel moeilijk maar zoals mijn werk kan ik overal werken waar ik wil omdat ik bepaalde bedrijven heb dusja binnenkort verhuis ik voor bepaalde periode naar Dubai bv

  • Don Jon

   Don Jon

   7 dagen geleden

   @j030 je kan hier blijven werken. Voor de zelfde prijs als in NL heb je een grote villa in Spanje of Portugal. Je betaalt er geen vermogensbelasting over. Alleen moet je zorgen dat het in NL niet bekend staat anders moet je er sws belasting over betalen

  • Shemihazah

   Shemihazah

   13 dagen geleden

   Wie wil er nou een ziektevilla.

  • Fire Fly

   Fire Fly

   13 dagen geleden

   Maar mijn werk em familie zit in Nederland

  • j030

   j030

   13 dagen geleden

   Je moet in het buitenland dan wel werk hebben om je villa te financieren.

 73. persona goldy

  persona goldy

  13 dagen geleden

  Voor mensen die wanhopig zijn. Denk aan de wc papier gekte toen iedereen zat te hamsteren. Het gebeurd nu met huizen. Naast het feit dat iedereen zn buren zat zijn. Corona en de media die de vraag laat versnellen. Denk ik dat makelaars te positief zijn. tip wacht tot corona vaccinatie een feit is en mensen weer op vakantie kunnen gaan. De vraag met huizen zal afnemen. De huizenprijzen zijn oververhit. Als je nu koopt is het wachten tot je huis 10 procent of meer gaat dalen.

  • klaas devries

   klaas devries

   13 dagen geleden

   dat doet de nederlander met papier uit smeren in je porieen. bah niks geen water om het echt schoon te maken. papier gebruikers hebben de meeste kans op aanbeien. ik koop nooit wc papier

 74. Ronald Kromkamp

  Ronald Kromkamp

  13 dagen geleden

  Ik begrijp niet dat het mogelijk is voor wie dan ook om in het westen nog een klein lullig kuthuisje te kopen. In woon zelf in het noorden van het land. Vrijstaande ruime woning (133m2) met een ruime tuin (488m2) midden in het centrum voor minder dan 3 ton. Als je een duurdere woning wilt kopen moet je of drugsdealer zijn of een mega grote erfenis hebben. Met gewoon hard werken kan niemand meer een normaal huis kopen.

  • milsom sufyt

   milsom sufyt

   13 dagen geleden

   @Ollie Alzubaidi besneden knul

  • Ollie Alzubaidi

   Ollie Alzubaidi

   13 dagen geleden

   Wat een kut mindset heb je wel niet 🐑🐑🐑

 75. Kevin Setz

  Kevin Setz

  13 dagen geleden

  Bedrijven en overheden smullen hier van, angstige |00ns|aven met torenhoge hypothecaire schulden knikken altijd ja en likken de hielen van de baas. Financieel onafhankelijk mensen durven in ieder geval voor hun mening op te komen, gevaarlijke ontwikkeling dit.

 76. Bastiaan Stapelberg

  Bastiaan Stapelberg

  13 dagen geleden

  Dit noemen we de Rutte- samenleving

 77. MarcelEline TravailleRust

  MarcelEline TravailleRust

  13 dagen geleden

  Wat een onzin...nog meer de markt hypen. Rentes gaan omhoog, economie verslechterd, meer werkeloosheid, mensen gaan meer huren...Financiële reset

 78. J R

  J R

  13 dagen geleden

  Het is allemaal niet zo moeilijk maar in Nederland zijn ze gek geworden.... gewoon alle uitgeprocedeerde asielzoekers uitzetten en meer bouwen!!!!

  • Reginlaze

   Reginlaze

   12 dagen geleden

   @Shemihazah Er kan veel gedaan worden. Alleen mensen met een EU paspoort (anders krijg je daar ook gedonder van) de mogelijkheid geven met voorrang aan Nederlandse inwoners of mensen die hier aantoonbaar werken. Er voor zorgen dat alleen mensen van vlees en bloed huizen kunnen kopen (oftewel beleggers remmen of stoppen). Misschien zelfs nog een obligatie om in het huis dat men bezit, te wonen. Maar goed, die dingen zijn erg moeilijk om politiek waar te maken. Dus kun je het beste meer gaan bouwen, regelingen voor afgestudeerden maken en misschien ook nog eens kijken naar de torenhoge huur.

  • Shemihazah

   Shemihazah

   13 dagen geleden

   Uitgepocedeerde asielzoekers kunnen hier helemaal geen huis kopen. Als je ze allemaal het land uitzet dan heb je ongeveer NUL problemen opgelost. In elk geval zal het niets veranderen aan de huidige hausse op de huizenmarkt.

  • Mister Bean

   Mister Bean

   13 dagen geleden

   asielzoekers zijn het probleem niet, die stroom is er al sinds 1960. het probleem is beleggers die alles opkopen

  • Xinix Xagnix

   Xinix Xagnix

   13 dagen geleden

   We zitten met een stikstof en knoflook probleem meneer hahahahahaha

 79. Kay

  Kay

  13 dagen geleden

  Mijn woning zit vandaag onder de de dik pak sneeuw:)))

 80. Naam Achternaam

  Naam Achternaam

  13 dagen geleden

  Lang leven de immigratie!!! Ben ik tegen immigratie ja ben ik tegen de mensen zelf nee. Maar vol is vol help mensen uit oorlog gebied maar laat die niet permanent blijven!

  • esrapk

   esrapk

   10 uur geleden

   @megatron29 je hebt hem vast wat aangedaan. Niemand valt zomaar iemand aan.

  • Hallo123

   Hallo123

   12 dagen geleden

   Ja het ligt ook aan beleggers en mensen in de financiële wereld. Maar 80% van bevolkingsgroei in Nederland komt momenteel door een migratiesaldo. Linkse gutmenchen die dit perse willen ontkennen hebben echt geen idee waar ze het over hebben.

  • megatron29

   megatron29

   13 dagen geleden

   Mensen uit oorlogsgebieden zijn levensgevaarlijk. Die zijn zo getraumatiseerd als wat. Ik heb ruzie gehad met een Iranees. Die gek bleef gewoon doorslaan op mijn hoofd terwijl ik al op mijn buik lag en niks kon doen. Als ze hem niet van me af hadden getrokken dan was ik er niet meer geweest. Die mensen zijn heel ontvlambaar, en als ze eenmaal gaan dan zijn ze niet meer te stoppen. Ze kunnen ze beter in een inrichting opsluiten zo lang.

  • milsom sufyt

   milsom sufyt

   13 dagen geleden

   @Meme911 trut

  • Shemihazah

   Shemihazah

   13 dagen geleden

   Dit heeft echt geen zak met immigratie te maken.

 81. Albert S

  Albert S

  13 dagen geleden

  Zodra de rente niet meer 0.0 is en we niet meer zo belachelijk veel rood tape hebben bij het bouwen van huizen zakt deze hele house of cards in. Wij hebben zo een beetje de hoogste hypotheek schuld op de planeet mede mogelijk gemaakt door de rente stand en hypotheek rente aftrek.

  • klaas devries

   klaas devries

   13 dagen geleden

   klopt de rente omhoog alles kapot, de rente niet omhoog banken failiet, dus huizen opwaarderen staat goed op balance van de bank en leverd gelijk de gemeente meer belasting op

 82. The Scientist

  The Scientist

  13 dagen geleden

  Misschien zou de ECB moeten stoppen met geld printen voor de banken die het weer in de huizenmarkt stoppen. €70 miljard kreeg de ING van de ECB om uit te lenen. Euro opsplitten in noord en zuid is de oplossing.

  • The Scientist

   The Scientist

   13 dagen geleden

   @Shemihazah Waar hoor je mij praten over fysiek geld? Trouwens, argumentum ad hominem ben je wel goed in.

  • Shemihazah

   Shemihazah

   13 dagen geleden

   Voor de financieringsconstructies waar jij aan refereert zijn geen transacties van fysiek geld nodig. Beetje pretentieuze naam heb je. Volgens mij lijdt je aan hopeloze zelfoverschatting.

  • Bjorn Schreff

   Bjorn Schreff

   13 dagen geleden

   Banken hoeven geen geld van de Ecb te krijgen om uit te lenen

 83. Boaz

  Boaz

  13 dagen geleden

  Hoogmoed voor de val...

 84. sjors sjors

  sjors sjors

  13 dagen geleden

  Nederland is vol. Met dank aan de immigratie beleid. Er moet meer gebouwd worden, dus straks 50 km/h rijden op de snelweg!

  • LukeXDNL k

   LukeXDNL k

   13 dagen geleden

   @samcrew Meer mensen = Meer vraag Meer vraag = Hogere prijs

  • samcrew

   samcrew

   13 dagen geleden

   kun je onderbouwen op wat voor manieren het 'immigratiebeleid' ervoor gezorgd heeft dat de huizenprijzen stijgen?

  • Shemihazah

   Shemihazah

   13 dagen geleden

   De beleid? Misschien moet je eerst eens Nederlands gaan leren voordat je mee mag praten, Sjors. Je bent een beetje een sukkel, of niet?

  • Yasin Rencber

   Yasin Rencber

   13 dagen geleden

   @Xinix Xagnix Hij is echt TERING dom 😂😂😂😂😂

  • Xinix Xagnix

   Xinix Xagnix

   13 dagen geleden

   Waarom 50?

 85. Tao Chan

  Tao Chan

  13 dagen geleden

  Was het niet zo dat tijdens de vorige economische crisis een versoepeling is in de verkoopwet waarbij elke persoon binnen of buitenland onbeperkt kon kopen. Waardoor nu de huur zo hoog werd dat het "voordeliger" is om te kopen. Maar na 10 jaar Rutte niks meer aan die wet heeft gedaan en gewoon laten gaan?

  • Bjorn Schreff

   Bjorn Schreff

   13 dagen geleden

   Klopt maat, kijk maar eens de video van Zondag Met Lubach

 86. bovlap

  bovlap

  13 dagen geleden

  Als je een starter bent en zonder partner, maak je echt geen kans in de huidige huizen markt.

  • TheZoekie

   TheZoekie

   21 uur geleden

   @GeertKarelHD helemaal juist... Je moet het eigenlijk andersom zien: de huizen worden niet duurder, jouw geld wordt minder waard. Hoeveel minder waard? Nou zo'n 20% dus... Iedereen moet z'n spaargeld van de bank afhalen, want rente krijg je toch niet. De bank wil jouw geld niet meer, anders had je wel een hogere rente gekregen. Koop iets wat juist meer dan 20% per jaar in waarde toeneemt en dan komt het wel goed met je...

  • TheZoekie

   TheZoekie

   22 uur geleden

   Koop gewoon 1 bitcoin en in 2029 heb je 15 miljoen euro. Open dan een bankrekening in Antigua en koop een paspoort door vastgoed te kopen in Antigua. Leef zonder vermogensbelasting en geef een dikke vinger aan de Nederlandse overheid.

  • Drentse Redneck

   Drentse Redneck

   7 dagen geleden

   Ook niet als je de vraagprijs zonder hypotheek kunt aftikken?

  • TehMovement

   TehMovement

   9 dagen geleden

   @Jori Haar Ja, alles helpt natuurlijk ;) maar ik vind 92k wel heel beledigend laag gewoon schandalig

  • Jori Haar

   Jori Haar

   10 dagen geleden

   @TehMovement misschien moet ik advies vragen bij een ander, niet dat ik met 121k wel ergens kom lol maarja 20k is wel een dik verschil. Het laagste wat ik gehoord had, ik weet niet meer bij wie dat was maar daar kwam uit max. 92k lol wel een jaar of 3 geleden al.

 87. akkie404

  akkie404

  13 dagen geleden

  Inflatie, inflatie, inflatie.

  • Kogane NoSenshi

   Kogane NoSenshi

   13 dagen geleden

   Nee dit keer is het HYPER inflatie..

 88. Pridnestrovian

  Pridnestrovian

  13 dagen geleden

  Woning is een recht en geen markt.

  • based zeus

   based zeus

   5 dagen geleden

   @The Scientist Artikel 22 van de Nederlandse Grondwet stelt dat 'bevordering van voldoende woongelegenheid voorwerp is van zorg der overheid --> Artikel 11 van het ICESCR stelt dat iedereen recht heeft op 'een toereikende levensstandaard met inbegrip van voldoende voedsel, kleding en huisvesting. Iets waar de overheid structureel in aan het falen is huisjesmelker.

  • The Scientist

   The Scientist

   13 dagen geleden

   @j030 Als jij vind dat de overheid een huis voor jou moet faciliteren betekent dat dat de overheid belastiggeld moet uitgeven aan jouw 'recht'. Dus indirect is jouw recht op een woning de plicht voor anderen.

  • The Scientist

   The Scientist

   13 dagen geleden

   @Shemihazah Kom eens met argumenten in plaats van 'wat een onzin'. Vertel dan waarom het onzin is.

  • Shemihazah

   Shemihazah

   13 dagen geleden

   @The Scientist Wat een onzin. Jij bent echt geen wetenschapper of gewoon een hele slechte.

  • j030

   j030

   13 dagen geleden

   @The Scientist Ja, en het is de plicht van de overheid om te zorgen voor genoeg huizen. Of vind je dat ik op eigen houtje een huis moet bouwen? Zelfs die optie is illegaal, dus dan vind ik wel dat de overheid moet zorgen voor genoeg betaalbare huizen voor iedere Nederlander.

 89. Ruben H

  Ruben H

  13 dagen geleden

  Dankjewel overheid Lekker gedaan Not!

  • Robert Neven

   Robert Neven

   13 dagen geleden

   @Frisian ESC kunnen ze geen kant uit, dus gebonden aan de huur

  • Frisian ESC

   Frisian ESC

   13 dagen geleden

   @Robert Neven kunnen ze geen uit?

  • Robert Neven

   Robert Neven

   13 dagen geleden

   Nederlandse regering houdt de prijzen van de koopwoningen kunstmatig hoog, zo heeft 80 percent v.d. Nederlanders de gruwelijke zekerheid nooit de kans een eigen woning te bezitten, en kunnen ze geen uit, goed gezien v.d regering

 90. klaas devries

  klaas devries

  13 dagen geleden

  dat is beter voor de balans van de banken meer waarde meer geld op balans dat noem je een bubbel

  • klaas devries

   klaas devries

   13 dagen geleden

   en een koophuis als je daar in zit tot het afbetaald is. heb je het huis inmiddels 2 x betaald.en dan kun je het op eten. dus wat heb je er aan een koophuis niks.

 91. Ali Amin

  Ali Amin

  13 dagen geleden

  Nou zolang koning Maxima en koningin Willi lekker in paleizen wonen en hun brtje lekker honderden huizen bezit, mogen we Hollandse mieren niet klagen want zo werkt het toch ook in de natuur werklmieren werken hard en leven hard zodat hun koningin lekker verwend en vol is. Hollanders voedselbankkkk boterhammmm zelfmoordddd 😏👍🌹

 92. Ali Amin

  Ali Amin

  13 dagen geleden

  Ja wat verwacht je wanneer de prins van een land een malafide huisjesmelker is 😏😏. Maakt niet uit hoeveel huizen je ook bouwt,prijzen gaan omhoog want wordt alles door 1% opgekocht,blijft niks voor de werklmieren over

  • The Scientist

   The Scientist

   12 dagen geleden

   @Msdj Jdndn Makelaars gaan ook naar gewone kopers waarvan bekend is dat ze het kunnen betalen.

  • Msdj Jdndn

   Msdj Jdndn

   13 dagen geleden

   Makelaars die gaan vaak ook direct naar zulke kopers, minder gedoe, sneller geregeld. Als er geen wetten of limieten zijn om dit te voorkomen zal dit ook zo door blijven gaan.

  • The Scientist

   The Scientist

   13 dagen geleden

   @milsom sufyt Dat zeg ik

  • milsom sufyt

   milsom sufyt

   13 dagen geleden

   @The Scientist hoe werkt het dan wel

  • Ollie Alzubaidi

   Ollie Alzubaidi

   13 dagen geleden

   Dan had je beter slimmer gewerkt en niet als een 🐑

 93. by Koen

  by Koen

  13 dagen geleden

  Kan ik me als afgestudeerd Nederlander ook als azielzoeker aanmelden? Ik zie steeds meer goudzoekers huizen innemen. Anyhow, stacking for Spain. Kopen in Nederland zit er niet in.

  • Willem F

   Willem F

   Dag geleden

   @klaas devries onzin

  • TheZoekie

   TheZoekie

   Dag geleden

   @mika 161 Dat is natuurlijk een flat zonder lift op 3 hoog, uit 1940, weinig parkeer gelegenheid of parkeren met vergunning. Je hoort je buren op het laminaat lopen. Totaal niet geschikt voor gezinsuitbreiding en met een eventuele enkelblessure weet je niet meer hoe je met gemak je voordeur kan bereiken

  • klaas devries

   klaas devries

   Dag geleden

   ja kan asiel aanvragen in jemen

  • klaas devries

   klaas devries

   Dag geleden

   @Willem F onzin

  • Willem F

   Willem F

   2 dagen geleden

   @klaas devries onzin: ze krijgen heel veel en voor minima zijn wel 100 potjes en regelingen. Veel hulpclubs (gek genoeg m.n CU-christenen) geven koelkasten en meubels etc etc. Nee het is een warm bad. Waar je niet snel uitstapt. Dus we zitten eraan vast: ons land verandert als we niet iets doen. (Nog los vh woningtekort)

 94. taika whenua

  taika whenua

  13 dagen geleden

  het heeft zeker grote gevolgen want hier door krijg je ook veel meer criminaliteit !!! iemand die alleen is en in de 30 is en wilt gaan voor en koophuis kan dat gerust vergeten huren net zo . of het is te duur of je komt er van wegen de leeftijd er niet meer tussen . wat je meer gaat krijgen in de toekomst krakkers heel veel krakkers en dakloze en meer criminaliteit want het huis moet toch betaald worden .

 95. Jori Haar

  Jori Haar

  13 dagen geleden

  Moet mijn hele leven sparen als ik uberhaupt een woning wil krijgen, kan nog net een hypotheek krijgen voor een garage box lol, voor mij gaat kopen helaas niet op :/ wel moet ik een huur van 800 aftikken want dat kan wel, beetje jammer.

  • Kratos

   Kratos

   23 uur geleden

   Huur van €800? Dat is ook allang verdwenen. Nu mag je blij zijn als je een huis kan bemachtigen van €1600. Alleen met de bizarre voorwaarden maakt het weer moeilijker; bruto inkomen 4x kale huur per maand.

  • TheZoekie

   TheZoekie

   Dag geleden

   @Jori Haar Je huur blijft geen 800 euro... die gaat met 2,3% omhoog elk jaar.

  • Bds Bruno

   Bds Bruno

   Dag geleden

   Sparen heeft geen zin, kan beter beleggen voor de lange termijn.

  • Jori Haar

   Jori Haar

   12 dagen geleden

   @Juicy JJ dat klopt, toch zal ik eerst iets moeten sparen voordat ik kan kopen, zonder sparen komt er uberhaupt niets :)

  • jansen

   jansen

   12 dagen geleden

   @Juicy JJ je kunt beter gewoon Emigreren laten we het daar op houden

 96. Klaus Schwab

  Klaus Schwab

  13 dagen geleden

  De economie wordt opgeblazen met funnymoney.Het piramidespel nadert zijn einde.Binnenkort bezit niemand meer wat...

  • Sjoerd Dieinjepoert

   Sjoerd Dieinjepoert

   5 dagen geleden

   Kareltje Deventer Ik vind het mooi dat je het zo beschrijft, :)

  • Manuell

   Manuell

   10 dagen geleden

   @MsHealthyfit Want tjappies op NLcameras zeggen dat? Nou, ik ben onder de indruk. En, wat is het plan? ^^

  • MsHealthyfit

   MsHealthyfit

   10 dagen geleden

   @Manuell geloof dat maar lekker 🐑 je zal verrast worden

  • MsHealthyfit

   MsHealthyfit

   10 dagen geleden

   Klopt, gelukkig zijn er mensen die door hebben wat er gaat gebeuren. Ben bang dat we in de minderheid zijn en dat er te veel schaapjes zijn.

  • Manuell

   Manuell

   12 dagen geleden

   Onzin, de bevolking stijgt dus de prijs voor een vierkante meter vloer ook. Dit hele "niemand bezit meer wat" verhaal is verzonnen door degenen die nu ook al niks bezitten.

 97. Crackhouse Sehh

  Crackhouse Sehh

  13 dagen geleden

  Zolang de geldprinter bij de ecb aan blijft staan, 1-gezinswoningen niet rendabel zijn om te bouwen, zullen de prijzen alleen nog maar stijgen

  • Willem F

   Willem F

   11 dagen geleden

   @Jeffrey Sanders en niet instappen met een gigaschuld door opgeblazen prijs.

  • Crackhouse Sehh

   Crackhouse Sehh

   11 dagen geleden

   @klaas devries dat bevestigd alleen nog maar dat zand meer waard is, hoe raar ook.....

  • klaas devries

   klaas devries

   11 dagen geleden

   @Herman Lighaam en wat heb je nou in werkelijk heid betaald na 30 jaar voor dat huis. rentes verbouwingen alles op tellen

  • klaas devries

   klaas devries

   11 dagen geleden

   @Crackhouse Sehh denk dat zand altijd op nieuw gebruikt kan worden papier geld niet het woord papieren geld

  • Crackhouse Sehh

   Crackhouse Sehh

   12 dagen geleden

   @Herman Lighaam Je kan altijd iets kleiners laten bouwen en de overwaarde in je zak steken.

 98. Ar Tiqc

  Ar Tiqc

  13 dagen geleden

  En dan wil je gaan huren en kom je op de zelfde gekte uit.

 99. Dennis de Ruiter

  Dennis de Ruiter

  13 dagen geleden

  Met dank aan de ECB

  • Mister Bean

   Mister Bean

   13 dagen geleden

   @Kogane NoSenshi nee hoe meer ze printen hoe minder de euro waard is ;) een huis kan meer euro kosten maar is minder waard

  • Kogane NoSenshi

   Kogane NoSenshi

   13 dagen geleden

   @Petrit Ibishi het wordt juist meer waard... Hoe meer ze printen hoe duurder alles gaat worden..

  • Dennis de Ruiter

   Dennis de Ruiter

   13 dagen geleden

   @Petrit Ibishi dat ligt aan de rente en de werkeloosheid... Dit is namelijk bepalend voor wat mensen kunnen lenen.

  • Petrit Ibishi

   Petrit Ibishi

   13 dagen geleden

   Dus het wordt minder waard binnenkort?

 100. Rico Snel

  Rico Snel

  13 dagen geleden

  Wat jammer dit dat de de normale man bijna geen woning meer kan krijgen is ook gewoon oneerlijk tov mensen die het echt nodig hebbe hoop dat ze in nl er echt is wat aan gaan doen Huur woningen zijn tegen woordig duurder dan koop woningen dat is ook oneerlijk tijd dat ze er wat aan gaan doen Maar natuurlijk gaat alles weer om geld

  • Xinix Xagnix

   Xinix Xagnix

   13 dagen geleden

   @Rico Snel Huur woningen gaan 98% naar gelukzoekers.

  • Kogane NoSenshi

   Kogane NoSenshi

   13 dagen geleden

   Laat ze maar lekker printen dan meet papier geld voor toilet papier betalen

  • Ollie Alzubaidi

   Ollie Alzubaidi

   13 dagen geleden

   Wat vindt je oneerlijk hieraan dan, altijd met de zielige praatjes van jullie

  • Rico Snel

   Rico Snel

   13 dagen geleden

   Oh ja het beleid van je bank kan wel 1000 euro huur betalen maar geen 500 euro hypotheek is ook raar denk dat daar al het probleem zit Want als je hypotheek krijgt van bank wordt je beloont in nederland met extra korting op huur plus jou positie wordt meestal sterker door geld wat je zomaar kan lenen terwijl er mensen zijn dit dat niet krijgen en hele hoge huren daardoor moeten betalen dus dubbel gestraft wordt omdat jij minder verdient of geen recht heb op hypotheek dat is krom beleid

Volgende