Wilders checkt mailbox: 'Helemaal niks!'

Na een dag gesteggel over over het openbaar maken van gespreksverslagen is het debat over 'verkennersgate' verplaatst naar morgen. Met politiek commentator Wouter de Winther bespreken we wat er allemaal gebeurde. Abonneer je hier gratis: bit.ly/AbonneerTelegraaf
Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: www.telegraaf.nl/
Facebook: telegraaf/
Instagram: telegraaf.nl
Twitter: telegraaf
#TELEGRAAF

Reacties 

 1. Qasim LHC

  Qasim LHC

  7 dagen geleden

  The whimsical government effectively save because mall multivariably stretch until a good hemp. thankful, numerous meteorology

 2. Alleen Liefde

  Alleen Liefde

  11 dagen geleden

  Er moeten nieuwe verkiezingen komen. Het is nu toch wel duidelijk toch! Lijst 30 mist veel stemmen omdat deze partij in het noorden van het land niet eens op de lijst is gezet. En er moeten mensen komen die verstand van zaken hebben. Niet zoals de Jonge op een post zit van volksgezondheid die als onderwijzer op die post zit. Weg ermee, er moet iemand komen die verstand heeft van medische wetenschap. Neem bv Prof. Pierre Capel. Zo moet dat ook op alle posten zijn. Ook de salarissen van al de minister moeten veel wat lager, zij moeten daar graag zitten om het land te dienen en niet voor de poen. Er moeten mensen komen in de regering die niet omkoopbaar zijn, dat is de duivel, dus weg ermee. Er moeten mensen komen die rond de 50 jaar zijn met levens ervaring en verstand van zaken. Voor God stelt deze regering niks maar dan ook helemaal niks voor. Lees de bijbel er maar eens op na.

 3. dony dominic

  dony dominic

  11 dagen geleden

  The cool intestine roughly promise because seed lovely empty as a goofy book. spiffy, belligerent attack

 4. GeWij

  GeWij

  12 dagen geleden

  Chaos !! Niet een paar ouwe van dagen hier die boel wat op orde houwen, allemaal jonkies in guitige truitjes hier. Dus wat van die ouwen er bij, niet in de plaats ofzo ?

 5. free music

  free music

  13 dagen geleden

  Oplichters allemaal

 6. Guironey

  Guironey

  14 dagen geleden

  Woord 👻typemachine gaat de boeken in als geschiedenis. Het woord van Omtzigt! 🙏🏾✔️

  • SilliBoy8

   SilliBoy8

   12 dagen geleden

   Ik zie jou overal

 7. Arno Van veen

  Arno Van veen

  14 dagen geleden

  Denk dat we beter op nieuw naar de stembus kunnen gaan en oprotten met Rutte het is niet de eerste keer dat dit gebeurt

 8. Saurer Duck

  Saurer Duck

  14 dagen geleden

  Ja als Wilders iets zegt hang het Kabinet hem op maar daar bij ook de kiezers van Wilders worden al raren geminacht door Rutte en consoorten

 9. x x

  x x

  14 dagen geleden

  Kijk je zag het me de verkiezingen in Amerika Trump won maar alle tv stations benoemde Biden uit als president. Iedereen weet inmiddels hoe de Nederlandse media zo corrupt is als de pest, ga er maar van uit dat ook die zijn omgekocht en Rutte tot winnaar hebben uitgeroepen terwijl dit niet het geval is. Uit mijn kennissenkring ken ik namelijk niemand die op Vvd gestemd heeft en die isbehoorlijk groot, allemaal Fvd of Pvv Wat dacht je van alle ondernemets en dat is een mega aantal, dacht je nou echt dat die op de zittende orde stemmen???? Denk logisch, natuurlijk niet! Rutte had een plan, koop de media op en roep Vvd uit tot winnaar en voila

 10. Benzman

  Benzman

  14 dagen geleden

  Namelijk, indien gij met uw mond zult belijden den Heere Jezus, en met uw hart geloven, dat God Hem uit de doden opgewekt heeft, zo zult gij zalig worden. 10 Want met het hart gelooft men ter rechtvaardigheid en met den mond belijdt men ter zaligheid.

 11. ZP DUZGHR

  ZP DUZGHR

  14 dagen geleden

  Om de formatie vvd,d66 en cda te kunnen vormen is het in het belang van alle drie de partijleiders dat omtzigt ophoepeld,dus ook in het belang van zijn eigen wopke die het spelletje meespeelt. Cda wil meeregeren en daar staat omtzigt voor in de weg. Gelukkig komt nu hier in nederland de corruptie ook boven water drijven. Altijd met het vingertje wijzen naar andere landen. Lekker hypocriet.

 12. Su Obreen

  Su Obreen

  14 dagen geleden

  Ollongren positief...Ollongren weer in vol ornaat negatief...???? Hoe lang "gaat dit nog door" ??

 13. Jacob

  Jacob

  14 dagen geleden

  Pieter Omtzigt functie elders betekend maar 1 ding...weg uit de kamer...want als Rutte zegt dat het over een ministerspost ging, liegt die weer...ministerspost kan alleen maar in de Haag dus niet elders...elders wordt mee bedoelt, Burgermeester / commissaris van de Koning etc.

 14. Jacobjan Groeneweg

  Jacobjan Groeneweg

  14 dagen geleden

  De politiek is helemaal verrot!! En niemand mag met VVD samen werken!!

 15. 7guar

  7guar

  14 dagen geleden

  Net de verraders, even dom

 16. Ninjaah

  Ninjaah

  15 dagen geleden

  Niemand geeft om de stemmers is al jaren zo de politiek draait om eigen belang en geld !! De burgers pfff hahaha wij zijn de sukkels in hun ogen.

 17. voetbal nederland

  voetbal nederland

  15 dagen geleden

  Heftig lan

 18. Antoon Sandifort

  Antoon Sandifort

  15 dagen geleden

  Ik krijg steeds meer de smaak in mijn mond, Rutte heeft te veel naar Poetin en andere dictators gekeken. Deze dulden geen tegen spraak.en gaan hun eigen gang. Rutte lappte alle wetten en regels aan zijn Laars hij ging zijn eigen gang en als hij teveel tegenstand kreeg dan beloofde hij alles en loog. Dit doet hij al jaren. Ik kan niet begrijpen dat hij zoveel stemmen heeft gekregen. Of Rutte heeft smerige praktijken uit gehaald ( Costa Nostrs ) manipulatie of de stemmers zijn toen niet helemaal bij de les geweest..

 19. K M

  K M

  15 dagen geleden

  Hoekstra en CDA wilden allang Omtzigt weg hebben. Ze hebben hem ook genaaid met de fractieleider verkiezingen. Ze haten hem en nadat Omtxhgt van De Jonge verliest komt opeens Hoekstra om de hoek terwijl die eerder zei dat hij niet wilde. Hoekstra en CDA wilden hem weg

 20. Mango Tango

  Mango Tango

  15 dagen geleden

  Mensen die beweren dat ze nu pas hun vertrouwen in de Nederlandse staat hebben verloren zijn er veel te laat mee! Immers is de kalf al verdronken!

 21. Anne Froukje Anne

  Anne Froukje Anne

  15 dagen geleden

  Ik vind dit allemaal wat hoor! Weinig werkgevers zouden dit accepteren binnen hun bedrijf!

 22. jan aarts

  jan aarts

  15 dagen geleden

  1 op 5 wist nog niet op wie ze moesten stemmen, nou ik heb geen stem wijzer nodig, maar als je stemt op deze 2 dictators dan is er iets goed mis met je!!! die aardige man op zijn fiets,en kaag omdat ze geen avond klok wilde, nou je stem is goed terecht gekomen

 23. Richard Leeuwenhart.

  Richard Leeuwenhart.

  15 dagen geleden

  Hoekstra en Kaag hadden de kans om die leugenaar weg te sturen. Nl zit opgescheept met een leugenaar als M.P. en leider van de VVD. Kaag en Hoekstra kunnen van mij de boom in. Is toch te gek voor woorden dat dit wordt getolereerd, poppenkast. Geef mij Wilders maar.

 24. Fdisk Format

  Fdisk Format

  15 dagen geleden

  Hoe dan ? Hoe heeft de VVD weer gewonnen ? Komen we dan nooit af van die zakkenvullers ?

 25. Mirjana Gvozdenac

  Mirjana Gvozdenac

  15 dagen geleden

  De vetrouwen is er al lang niet meer.

 26. Terror Jaap

  Terror Jaap

  16 dagen geleden

  Whinter

 27. Henk Brussel

  Henk Brussel

  16 dagen geleden

  Ze Spelen Balletje Balletje D66 Met Rutte om aan de macht te komen het express laten foto graveren het express naar buiten laten komen Laat je wel denken het is Allemaal hun Linkse TV en Fotograaf Zodat iedereen roept Barabas Vrij D66 terwijl de Verkeerde hier Rutte wordt beoordeeld Maar ja als hij deze waarheid zegt dan is het een conspiracy dus hij zit in de knoop van de slechte tover truck van Demon 66 . Hoop iedereen hier wakker gemaakt te hebben !!!!!

 28. Jan van Westland

  Jan van Westland

  16 dagen geleden

  Gisteren en vannacht was de belangrijkste vergadering van de 2e kamer sinds de invoering van onze democratie! Want waar ging het nu eigenlijk over? Het ging erover wat onze "Volksvertegenwoordigers" belangrijker vinden: De macht of de democratie. Waren we een echte democratie geweest met echte Volksvertegenwoordigers, dan zouden zij zonder uitzondering gekozen hebben voor de democratie en voor de waarheid! Maar het vermocht anders te zijn. Uit puur opportunisme kozen D,66, CDA en CU wederom voor de macht. Want zij willen graag in de regering komen, en dus geen vijanden maken met de VVD. Zij kozen er daarom voor de waarheidsvinding stop te zetten. En zij kozen ervoor de misbruikers van de macht niet uit te rangeren. Zij kozen daarom niet voor een parlementaire enquête, en voor een motie van wantrouwen. Maar slechts voor een motie van afkeuring. Wat in dit geval zoiets betekent als zeggen : "Mark Rutte, je hebt dan wel gelogen en misbruik gemaakt van je macht om de democratie te ondermijnen , maar als je sorry zegt dan willen we best wel samen met jouw de democratie bij het oud vuil zetten om zelf aan de macht te kunnen komen". Zij kozen ervoor onze democratie en het Volk te verraden, en bovendien Pieter Omzicht een mes in de rug te steken. Onze democratie is vannacht overleden! Wat zetten we ervoor in de plaats?

 29. Anne Vries

  Anne Vries

  16 dagen geleden

  Waar is de BBB een afkorting van?Ik ken alleen maar Buik Billen Benen.Maar dat zal t wel niet zijn :)

  • Anna van der Geest

   Anna van der Geest

   16 dagen geleden

   BOER, BURGER, BEWEGING

 30. luka benzema

  luka benzema

  16 dagen geleden

  Zien jullie nu pas wat er aan de hand is? nooit gehoord van fraude bij stemmen? denk je nou echt dat VVD zoveel stemmers had? iemand die een land kan manipuleren kan dat zeker met stemmen, en beste Nederlanders jullie worden wakker op het moment dat het te laat is, en dat is keer op keer het probleem in dit land, niemand zei vvd te stemmen, en ze winnen dik! doeidoei lekker naar scandinavie zonder gezeik en immigratie

 31. Anton P.M. van Bakel

  Anton P.M. van Bakel

  16 dagen geleden

  Waarom laat Wobke “onze Pieter Omtzigt” vallen als een baksteen? Wat bedoelt hij dan met “Onze Pieter Omtzigt”?

 32. Theo Moorrees

  Theo Moorrees

  16 dagen geleden

  Wat een comedy is dit😂😂

 33. bono

  bono

  16 dagen geleden

  KOM DOMBOO S JULLIE HEBBEN VVD GESTEMD ZEG WATT

 34. bono

  bono

  16 dagen geleden

  kom DICTATOR RUTTE EINDELIJK ONT MASKERDDD

 35. S. Smit

  S. Smit

  16 dagen geleden

  Machtsmisbruik is helemaal in, in Nederland!

 36. Bianca Fluit

  Bianca Fluit

  16 dagen geleden

  Rutte zijn vieze beerput, hij is een schandaal voor onze democratie

 37. Pe Rietveld

  Pe Rietveld

  16 dagen geleden

  Ongeloofwaardig. Geen enkel vertrouwen in deze puinzooi. De bezem er door en overheen

 38. carlo ebbelaar

  carlo ebbelaar

  16 dagen geleden

  er moet vers bloed komen in t kabinet

 39. Sam W

  Sam W

  16 dagen geleden

  Rutte moet weg, gaat weg. Snap niet waarom zoveel mensen op die flapdrol hebben gestemt.

 40. Clima-XL

  Clima-XL

  16 dagen geleden

  Het is de kamer weer niet gelukt om normaal hun werk te doen. Nederland wil geen leugenachtige Minister President. Maar uiteindelijk blijft hij toch weer. Onbegrijpelijk 🤔

 41. Jan Bosman

  Jan Bosman

  16 dagen geleden

  Waarom dit zo lang duurt? Omdat het Rutte is. Dat is toch al duidelijk. Hij mag anders weer vertrekken als de waarheid naar boven komt

 42. Heike Peters

  Heike Peters

  16 dagen geleden

  Iedereen wie hun misdaden wil blodleggen wordt afgezaagd. NWO, BBB, Graet Reset, het nieuwe normaal. Als de mensen niet snel wakker worden hebben wij geen leven meer. De rijken gaan on verslaven willen ons onderdrukken. Het wordt nog slimmer als in China.

 43. jan smit

  jan smit

  16 dagen geleden

  Dus de wappies waren niet wappie?

 44. Iscooo Madrid000

  Iscooo Madrid000

  16 dagen geleden

  Het verzoek voor een parlementair onderzoek werd zelfs afgewezen. Absoluut geweldig hoe de grote jongens bang zijn voor de waarheid, nemen niet eens de moeite om het lek te dichten omdat ze er waarschijnlijk bij meer onzin betrokken zijn.

 45. Ganondorf1994 Van Casand

  Ganondorf1994 Van Casand

  16 dagen geleden

  En zo is maar net Geert Wilders we zullen het zien hoe democratie Nederland is.

 46. Son Of The Sun

  Son Of The Sun

  16 dagen geleden

  Hoekstra naait Omtzigt. Rutte slachtofferd Hoekstra en Kaag komt hier uit als de grote winnaar. Slinkse spelletjes...

 47. Real Talk

  Real Talk

  16 dagen geleden

  Rutte is levensgevaarlijk.

 48. LL

  LL

  16 dagen geleden

  Uhmm ben 1 dag niet op m’n tel en dit gebeurt er allemaal ik volg het niet helemaal kan iemand me uitleggen wat er hier aan de hand is ?

 49. GRoss074

  GRoss074

  16 dagen geleden

  Wat dachten jullie van even de samenlevering weer op gang brengen? Doe wat nuttig...

 50. Sofyan Ben

  Sofyan Ben

  16 dagen geleden

  Nederland democratische land toch?? hahaha hou toch op

 51. Holadios1994

  Holadios1994

  16 dagen geleden

  CDA moet gewoon niet met D66 aan tafel wille. Als dat zou zijn dan is er alleen PVV een optie. Sukkeltjes, willen ze niet hea 😢 verliezen ze hun macht.

 52. frank weber

  frank weber

  16 dagen geleden

  Maar alles wat ik over corona zeg is de waarheid, aldus Rutte.

 53. Wesley Hagenaar

  Wesley Hagenaar

  16 dagen geleden

  We worden bestuurd door een stelletje halfe zolen.. tis er een grote puinbak daar in dat denhaag

 54. Jakobjan Grashuis

  Jakobjan Grashuis

  17 dagen geleden

  Poppenkast

 55. Brawl Legend

  Brawl Legend

  17 dagen geleden

  SGP keesie🥳🥳🥳

 56. Thomas Jellinek

  Thomas Jellinek

  17 dagen geleden

  Mensen, blijf vragen stellen. Zo krijgen we de waarheid op tafel. Samen zijn we sterk.

 57. maurice dubois

  maurice dubois

  17 dagen geleden

  Ook gesnoven ?¿ Mooie ogen die eerste

 58. Ruben3

  Ruben3

  17 dagen geleden

  Hoe kunnen ze er nog zitten allemaal?

 59. micky hommerson

  micky hommerson

  17 dagen geleden

  Rutte wordt gewoon lachwekkend! Stumper! Hij wil zijn bron niet noemen,wist niet dat hij journalist was😅🤣😂

 60. zwarte piet

  zwarte piet

  17 dagen geleden

  Hoekstra is hypocriet hij moet net als rutte en kaag en ollogen opstappen

 61. Gulaknikov

  Gulaknikov

  17 dagen geleden

  Ik heb via via gehoord dat corona 1 grote hoax is

 62. Ace Griessen

  Ace Griessen

  17 dagen geleden

  Gewoon vvd blijven stemmen joh, maakt het uit, gemak dient de mens...

 63. Rolf Sterk

  Rolf Sterk

  17 dagen geleden

  wie kregen er kritiek van omzicht... rutte en ollegren..bv.. dus door wie zou pieter nu de kamer uitgewerkt moeten worden...? jammer dat de pijnbank niet meer mag.. ze zouden zingen als nachtegaaltjes.. er worden vieze spelletjes gespeeld..al tijden..en dan toch de vvd ( vergeet vrijheid en democratie) krijgt er zetels bij... Nederland lijdt aan het stockholmsyndroom...

 64. Al-Ghuraba

  Al-Ghuraba

  17 dagen geleden

  Lol dit is niet eens 0,00001 % van alle leugens en doofpot praktijken. Maar hey blijf lekker wijzen naar vluchtelingen en moslims. Man man man, wordt toch wakker joh. Het volk wordt jarenlang door de eigen overheid genaaid!

 65. Bas s

  Bas s

  17 dagen geleden

  Gaan we dan weer opnieuw stemmen?

 66. henri snoeijen

  henri snoeijen

  17 dagen geleden

  Wouter de winther ook al een nep journalist , weg met al die zogenaamde politiek commentators die de leugens in ieder programma instant moeten houden. Een echte kritieke journalist krijgen geen kans.

 67. Create Balance

  Create Balance

  17 dagen geleden

  Het spelletje om kaagje voor rutte in te wisselen

 68. donny dutchmen

  donny dutchmen

  17 dagen geleden

  Ze hebben die man gewoon geestelijk kapot gemaakt stelletje schoften!

 69. Luc Lindt

  Luc Lindt

  17 dagen geleden

  De (minister president) ... duidelijk!

 70. Sjoerd de jonge

  Sjoerd de jonge

  17 dagen geleden

  Acteurs

 71. Ruben

  Ruben

  17 dagen geleden

  Nu is er ineens aandacht voor alle misstanden in kabinet rutte. Waar waren jullie toen fvd alles op rafel gooiden???

 72. #EDKproductions

  #EDKproductions

  17 dagen geleden

  geert wilders heeft gevochten(die plekken op zijn gezicht:)), maar hij is wel de enigste die facts spreekt en niet zomaar wat zegt.

  • Lex Kanyima

   Lex Kanyima

   15 dagen geleden

   Maar hij is aan de kant geschoven.

 73. Bram Bell

  Bram Bell

  17 dagen geleden

  Wordt eens tijd dat we de guillotine weer gaan gebruiken

 74. Koen Rolfes

  Koen Rolfes

  17 dagen geleden

  1:45 kwebbelkop achter mevrouw Marijnissen

 75. Robin The SkyrimLord [NLD]

  Robin The SkyrimLord [NLD]

  17 dagen geleden

  De regering was all naar de kloten en straks gaat het hele land veder naar de kloten wedden.

 76. Andre van Kampen

  Andre van Kampen

  17 dagen geleden

  Bevrijdingsdag 2021 d.d. 01.04.2021. Er gloort hoop.

 77. Arianne m

  Arianne m

  17 dagen geleden

  omdat er vuil spel wordt gespeld in naam van de EU

 78. hdg 40

  hdg 40

  17 dagen geleden

  Tsja daarom stem ik geen VVD, heb op de andere partij gestemd. Hopen op de eerste vrouwelijke premier 😉

 79. Hasan Al-Hussein

  Hasan Al-Hussein

  17 dagen geleden

  Is er wel of niet fraude gepleegd

 80. jefmoesy

  jefmoesy

  17 dagen geleden

  Haha allemaal zo nep zijn ze, behalve wilders die is de enige die oprecht over kwam.

 81. vera41

  vera41

  17 dagen geleden

  Hij liegt weer. 1x leugenaar, altijd liegenaar!!!!

 82. LlioArtis13

  LlioArtis13

  17 dagen geleden

  Stelletje CLOWNS allemaal. En waarom lijkt Wilders z’n kop groter dan z’n lichaam in de thumbnail

 83. Martijn Schut

  Martijn Schut

  17 dagen geleden

  Lol😂

 84. iNinBreak

  iNinBreak

  17 dagen geleden

  ze moeten het gewoon kinderachtig aanpakken. gewoon zeggen wie het heeft opgeschreven anders allebij de verkenners (beboeten), ontslaan en de 2 partijen waar ze van komen uit de kamer halen.

  • hdg 40

   hdg 40

   17 dagen geleden

   Lekker democratisch oplossing 🤣

 85. Abdel .b

  Abdel .b

  17 dagen geleden

  Hahahahha allemaal acteurs er is gwn geen democratie wij kiezen niet zei kiezen

 86. P2 Politiek en Psychologie

  P2 Politiek en Psychologie

  17 dagen geleden

  Blijkt dat Pinokkio toch over Omtzigt had gesproken hahaha, weer een streek van Pinokkio.

 87. Larix

  Larix

  17 dagen geleden

  1:45 Kwebbelkop op de achtergrond

 88. T Icve

  T Icve

  17 dagen geleden

  ♥️♥️♥️♥️♥️🤪Wat een poppekast mensen word wakker !

 89. bob schreurs

  bob schreurs

  17 dagen geleden

  Het hele systeem is fraude!!!!!

 90. Dein Brüder

  Dein Brüder

  17 dagen geleden

  Democratie werkt voor geen ene malle moer! Meer dan 80% van de Nederlanders houdt zich NOOIT met politiek bezig... Die laten zich als een stelletje schapen gewoon inpalmen door gladde lokkertjes... Please beperkt dat stemrecht tot mensen die zich serieus oriënteren.

 91. BMW Turbo

  BMW Turbo

  17 dagen geleden

  Welke idioten in dit land hebben de VVD de allergrootste gemaakt, het eerste wat ze doen: liegen en bedriegen!

 92. pluto sannie

  pluto sannie

  17 dagen geleden

  Corrupt zooitje

 93. Nawfal KA

  Nawfal KA

  17 dagen geleden

  Waarom moeten die kamerleden geen mondkapje op 😶

 94. 015 Zeroquinze

  015 Zeroquinze

  17 dagen geleden

  Mensen die nog met hun volle verstand op rutte hebben gestemd🤣 wat een idioten. Die kwalbal verzwijgt al 10 jaar het hele zooitje bijelkaar in zijn doctrine

 95. Leendert Jagt

  Leendert Jagt

  17 dagen geleden

  ze krijgen echt niet alles...wordt weer een wassen neus

 96. KomKomMurr

  KomKomMurr

  17 dagen geleden

  Had nou naar FvD gestemd!

 97. social dealer

  social dealer

  17 dagen geleden

  Een willekeurige geweldsfantasie: hoe zou de zijn als Wouter de Winther.... -> wees creatief:

  • social dealer

   social dealer

   17 dagen geleden

   aangereden zou worden door een dikke BMW.

 98. Nora Mistrider

  Nora Mistrider

  17 dagen geleden

  De ambtenaren die nu druk alles aan het weglakken zijn: 😥✍🏻

 99. baseballbat

  baseballbat

  17 dagen geleden

  Wat een kut zooi joh

 100. cactusman07pim

  cactusman07pim

  17 dagen geleden

  Hoogst waarschijnlijk is die gewoon in het spam filter terechtgekomen en moet hij de map ongewenste berichten openen. Begrijp me niet verkeerd Ik mag Geert wel maar het blijft toch een comische club baby boomers daar in Den Haag.

Volgende