'Die uitspraken van Trump spreken achterban enorm aan'

Donald Trump wil binnenkort een bezoekje brengen aan ‘zijn’ muur op de grens van Mexico en Amerika. De enorme toestroom vluchtelingen zorgt voor problemen in het grensgebied. Correspondent Jan Postma bezocht de muur en schetst de huidige situatie. Abonneer je hier gratis: bit.ly/AbonneerTelegraaf
Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: www.telegraaf.nl/
Facebook: telegraaf/
Instagram: telegraaf.nl
Twitter: telegraaf
#TELEGRAAF

Reacties 

 1. Juan Hernandez

  Juan Hernandez

  8 dagen geleden

  The statuesque rail formerly hammer because pastry baly confess outside a pumped pedestrian. poised, glistening glorious branch

 2. patsie00

  patsie00

  10 dagen geleden

  inmiddels gooien ze kinderen over de grens, letterlijk gooien. dankje biden. gelukkig besnuffeld hij ze niet nog even snel...

 3. Nda Ri

  Nda Ri

  11 dagen geleden

  Trump trump 💜❤️💙🧡 en jullie moeten ophouden met trump zwart maken en pedos verdedigen

 4. Oliver Smith

  Oliver Smith

  12 dagen geleden

  in de infrastructuur? je bedoelt 5 % van dat geld gaat daarvoor gebruikt worden de rest gaat voor onzin gebruikt worden. lekker de belasting omhoog gooien lekker de midden klas kapot maken. Iedereen die al een huis heeft gekocht moet het zo toch van e overheid gaan huren ze gaan alles afpakken want het is niet eerlijk en alles moet gelijk worden. BUILD BACK BETTER you will own nothing and you will be happy. We moeten allemaal onze huis gaan huren van de overheid ook al heb je al een huis gekocht zelf Amerika gaat nu zinken het gebeurt overal.

 5. Oliver Smith

  Oliver Smith

  12 dagen geleden

  De buitenlanders hebben letterlijk Biden shirts aan en zeggen dat nu vanwege Biden ze allemaal komen. Zelfs de president van Mexico zegt dit en vind je het gek dit zijn de stemmers die ze hard nodig hebben. Alleen vanwege immigratie kunnen ze winnen. Het kost de hard werkende mensen alleen maar geld en meer onveiligheid. Iedereen weet dat buitenlanders de grootste bedreiging zijn voor vrijheid van meningsuiting en gratis gratis. Belasting gaat alleen maar omhoog!

 6. don storm

  don storm

  12 dagen geleden

  Waarom de asielinvasie zo'n hoge prioriteit heeft midden in een pandemie is mij een raadsel. Een echte "super spreader" event in die overvolle opvangcentra. Heel slim allemaal. Een land krijgt wat het verdient. Alle Mexicanen zouden de VS gewoon binnen moeten lopen, dat zal ze leren.

 7. D. Katzroy

  D. Katzroy

  12 dagen geleden

  Republikeinen zijn het niet eens met belasting verhoging? Democraten zijn degene die alles altijd gratis van de overheid willen krijgen, denken serieus dat alleen de rijken meer worden belast. Waar moet al dat geld voor ziekenkosten, nutteloze gender en race equality classes etc. vandaan komen als niet van jezelf? Denk toch een keer na.

 8. nothing nothing

  nothing nothing

  12 dagen geleden

  Trump heeft mini voorhoofje kan die niks aan doen. Zijn van die koerdse genen.

 9. Andy

  Andy

  13 dagen geleden

  aangezien Biden een gigantische bosbrand heeft veroorzaakt binnen de korte tijd dat hij er zit zie ik niet wat dat kleine beetje olie voor schade aan kan richten volgens julie? Vind het al heel wat dat een oud president eerder naar de grens gaat om de problemen te bekijken dan die oude gek die er nu rondzwerft en vergeet waar die is de helft van de tijd.

 10. Denis Okic

  Denis Okic

  13 dagen geleden

  Trump maakde het duidelijk, dat ze welkom zijn via een legale manier. Dus waar heeft deze lul het over? Dit is gewoon idioten die weigeren feiten uit te zoeken of over te spreken, en graag laten weten "oranje man" slecht.

 11. Sandy Van Est

  Sandy Van Est

  13 dagen geleden

  BLA BLA BLA BLA..

 12. DarkDutchman

  DarkDutchman

  13 dagen geleden

  Journalist is ook niet echt snugger. Heeft het steeds over "Amerika" terwijl Mexico en Honduras ook "Amerika" (continent) is. Alleen geen VS(USA).

 13. Harrie van Boerdonk

  Harrie van Boerdonk

  13 dagen geleden

  Hier kan ik noch reageren en zeggen wat ik denk zonder gecensureerd te worden. Wie opa Biden nog durft te verdedigen staat nu ook vast achter 'Rutte'. Dit zijn mensen die niets met de waarheid hebben en door de MSM in hun gecreëerde waarheid vast worden gehouden. Het zal niet lang duren en de waarheid komt aan het licht vanuit een paar Amerikaanse staten hetgeen een Dominion Effecten zal genereren! Daarna komt het corrupte Europa aan de beurt!!!

  • mansour tarfit

   mansour tarfit

   12 dagen geleden

   Ach ja wie zal ik eens verdedigen een orange man die iedere dag zowat liegt en onbetrouwbaar is.laten we kijken naar laatste update:Republikeinen inc trump hebben donateurs te aap gezet door aangevinkte vakje te overzien en 1 zo donateur wilde 500 dollar betalen en was uiteindelijk 8000 dollar kwijt en zwaar in de problemen.10% van alle donaties is eerlijk teruggestort,fijne trump en zijn sekte.zelfs na zijn nederlaag zit hij onrust te zaaien in bruiloften en media:it’s stolen stolen🤟duivel

 14. thk koobs

  thk koobs

  13 dagen geleden

  Heel apart he dat de republikeinen geen belasting willen betalen. Want kijk die gelukszoekers is binnenkomen. Duizenden te gelijk wie betaald dat ? Bill Gates? Alon musk ? Neeeneee dat zijn de belasting betalers. Dat die communisten al je geld bij de staat willen hebben is geen wonder natuurlijk. Hoe betaal je anders al je radicale ideeën 😅

 15. Gravity Skeptic

  Gravity Skeptic

  13 dagen geleden

  Typische republikeinse oplossing: een muur neerzetten, zodat de humanitaire ramp zich aan de andere kant afspeelt.

 16. wal ter

  wal ter

  13 dagen geleden

  Biden is AL lekker op weg om Amerika naar de klote te krijgen.

  • DarkDutchman

   DarkDutchman

   13 dagen geleden

   Het Amerikaanse continent is al vele decennia lang naar de kloten. Door de VS veroorzaakt. Zowel zuid, midden als stukje Noord Amerika (mexico). Alleen Canada is goed.

 17. Ronny Wouters

  Ronny Wouters

  13 dagen geleden

  Correctie: Journalist zegt, "alst om immigratie gaat" dat is niet correct. Het gaat om illegale immigratie en de illegalen zijn door meerdere veilige landen gekruisd.

 18. Compilation

  Compilation

  13 dagen geleden

  Belast8ng voor bedrijven verhogen betekend doorrekening naar de normale burger. Trump snapt dat. biden ook natuurlijk. Maar biden zijn achterban niet.

 19. QuatreBas

  QuatreBas

  13 dagen geleden

  Biden. "What am I doing here" ????

 20. Benzman

  Benzman

  13 dagen geleden

  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

 21. adblocksucks

  adblocksucks

  13 dagen geleden

  trunalimunumaprzure

 22. Jurjen van der Hoek

  Jurjen van der Hoek

  13 dagen geleden

  Immigratie wordt door links bewust gestimuleerd om de nationale identiteit af te breken en tevens om een crisis te creeren. Het is allemaal de agenda van de globalisten, die o.a. wordt verkocht als "build back better". Centralisatie van macht zal betekenen dat de soevereiniteit van individuele naties teniet wordt gedaan. Wie hier nu nog achter staat is niet goed bij zijn hoofd.

 23. martin

  martin

  13 dagen geleden

  mensen uit midden Amerika en Venezuela zijn op de vlucht door Marxisme.

 24. TZR Thomas Raph

  TZR Thomas Raph

  13 dagen geleden

  Trump droeg geen heel streng immigratiebeleid uit. Hij wilde alleen de illegalen buiten Amerika houden. Mensen via de legale weg waren welkom. Wel graag feiten spreken.

 25. staats slaven

  staats slaven

  13 dagen geleden

  Heey linkse flikkers .WIE IS ER BEGONNEN MET HET BOUWEN VAN DE WALL? EN WIE HEEFT DE KOOIEN GEBOUWD . NOU LINKS . PRECIES CREEPY SLEEPY SICK JOE THE REAL RACIST BIDEN .

 26. The Court Jester

  The Court Jester

  13 dagen geleden

  Mijn hemel wat kan Nederland slecht Amerikaans nieuws interpreteren.

 27. Robert Westheim

  Robert Westheim

  13 dagen geleden

  Trump moet z'n bek houden, hij is niets meer. Aanklagen en vastzetten

 28. Rachid Van meer

  Rachid Van meer

  13 dagen geleden

  Go trump!!!

 29. Humble Servant

  Humble Servant

  13 dagen geleden

  Biden komt niet eens uit zn woorden! Links is zooooo cringe

 30. Micheal ve

  Micheal ve

  13 dagen geleden

  ik snap niet waarom nederlanders zich druk maken om trump, hun eigenland is er binnenkort nog veel erger aan toe met nog 4 jaar met de klaus schwab pop pinokkio rutte

 31. AP Janssen

  AP Janssen

  13 dagen geleden

  De Trumplosers melden zich weer allemaal, de laagopgeleide tokkies, die nog steeds niet kunnen verkroppen dat hun narcistische en psychopathische voorbeeld geen president meer is.

 32. sjaak zwart

  sjaak zwart

  13 dagen geleden

  Biden noemde Putin onlangs een killer zonder ziel; maar daar hoor je het nepnieuws niet over. Biden is bovendien volledig dement. Telegraaf=100% landverraad; net als in 40/45

 33. Marn 1alg

  Marn 1alg

  13 dagen geleden

  Gewoon dicht eerste volk eerst

 34. Marn 1alg

  Marn 1alg

  13 dagen geleden

  Trump heeft helemaal gelijk

 35. Time to wake up

  Time to wake up

  13 dagen geleden

  De beste president ooit!!!!!!! 👊👊

 36. Night Falls

  Night Falls

  13 dagen geleden

  het nieuws van deze tijd laat zijn eenzijdigheid weeral openlijk blijken voor iedereen. pedo biden is al maanden lang president, en nog geen enkel artikel gezien dat slecht over hem praatte. en voor de mensen die het niet weten, vroeger was dit met trump elke, fcking dag

 37. Dr.trapper TTM

  Dr.trapper TTM

  13 dagen geleden

  Kijk Nederlandse media nogsteeds op trumps ze Dick slow ass niggas

 38. Joey Hollenberg

  Joey Hollenberg

  13 dagen geleden

  Biden zijn eigen schuld. Wat je zaait zul je oogsten. 100 dagen geen uitzetting heeft alles aangeslingerd geen andere reden.

 39. Piet B

  Piet B

  13 dagen geleden

  Als Biden wat doet, Media: het is een probleem die al jaren bestaat.. Als Trump wat deed, Media: ORANGE MAN BAD!!!

 40. Ber Cor

  Ber Cor

  13 dagen geleden

  Iedereen heeft al die tijd trump gehaat. Maar nu zien ze pas in dat het veel slechter kan. Hoop dat President Harris niet opnieuw verkozen word na deze hell periode van BLM en oorlogs voering.

 41. G. Bies

  G. Bies

  13 dagen geleden

  Wanneer komt Trump weer terug orde op zaken stellen? Ben die biden al lang weer zat, kan niet eens uit z'n woorden komen bij de laatste speech..

 42. Razgriz218

  Razgriz218

  13 dagen geleden

  Orange man bad!!! Jezus wat een verschrikkelijk slechte 'reportage' dit. Amerika kan niet heel fucking centraal Amerika opvangen, dat gaat toch niet!????? Trump komt olie op het vuur gooien. Nee, hij komt kijken wat een zooitje ze ervan maken. Kijken wat de realiteit is, maar daar heeft de 'journalistiek' natuurlijk geen boodschap aan. Biden is heilig en heeft zelf niet de ballen om te kijken naar de ellende die zijn policies aanrichten. De journalistiek is morsdood, alles wat telt zijn linkse talking points en pro agenda 2030 prietpraat. Het is om gek van te worden!

 43. Zarion11 A Nobody

  Zarion11 A Nobody

  13 dagen geleden

  Maar leg me nu nogmaals eens uit waarom de problemen in zuid america de problemen van de americanen zou moeten zijn?

 44. naiita bolsen

  naiita bolsen

  13 dagen geleden

  waarom niet de gelekte beelde tonen? mensen onder de brug in de stront overbelaste centra 800 man voor een capaciteit van 40...

 45. chris vd S ,vuurwerkjunky71

  chris vd S ,vuurwerkjunky71

  13 dagen geleden

  bidden succes,wat zitten jullie die kneus nou recht op te lullen,bidden gaat zo hard op zijn bek~~~vind het trouwens een smiecht niet transparant naar t volk.nee die bidden krijgt wat ie verdient.

 46. Erik Tamis

  Erik Tamis

  13 dagen geleden

  Donald Trump make Amerika great again

 47. Lauw Hollander

  Lauw Hollander

  13 dagen geleden

  Wat een bagger journalistiek gezwam, met pure leugens over Trump zijn beleid, Trump had het onder controle, en zetten niet alles wagenwijd open, terecht, want zie wat een enorme ramp zich nu voltrekt aan de grens, onder leiding van die seniele puppet Biden!

 48. Merlijn Woertman

  Merlijn Woertman

  13 dagen geleden

  Olie op t vuur word een fikkie

 49. Devo

  Devo

  13 dagen geleden

  "infrastructure bill" Bedoeld om wegen te repareren en al het andere gedoe. Het heet zo,echter gaat maar 5% van het hele bedrag hiervoor gebruikt worden. Blijkbaar zit in de 5% ook geld voor andere leer methodes. Dus 95% van een infrastructuur bill, gaat niet naar infrastructuur. Zelfs onze media probeert je op het verkeerde been te zetten haha.

 50. E.T

  E.T

  13 dagen geleden

  Daar gaan we weer hoor... zucht

 51. Paul Verboom

  Paul Verboom

  13 dagen geleden

  De Media activisten hebben gwn niet door dat ze in Liberale La La Land leven ..

 52. Snoekvisser1972

  Snoekvisser1972

  13 dagen geleden

  Wat sleepy Joe echt wil weet niemand, hijzelf ook niet. Het is slechts een trekpop van Harris & co en nog een hele slechte ook. Zodra hij op eigen houtje dingen zegt en doet dan is dat op zijn minst satire en vermaak. Ondertussen holt de USA achteruit met z'n 99 genders.

 53. Steven de Brie

  Steven de Brie

  13 dagen geleden

  Ach ja, correspondenten 🙈

  • chris vd S ,vuurwerkjunky71

   chris vd S ,vuurwerkjunky71

   13 dagen geleden

   als ze trump maar kunnen af zeiken,daar monteren en knippen we gewoon weer wat.bah,lijkt wel op mouthaan,ook zon dweil.

 54. Olle van den Boom

  Olle van den Boom

  13 dagen geleden

  Wanneer zijn jullie voor het laatst in Nicaragua geweest?! Ik heb daar nooit mensen gezien die ondervoed waren, het tegendeel: te veel overgewicht. Plus zo veel geweld is er ook niet in Nicaragua, het meeste wordt geïnitieerd door de overheid... Alhoewel er geen beperkende maatregelen zijn vanwege de Chinese griep. Aka: business as usual. Niet verkeerd!

 55. Kiki Leader

  Kiki Leader

  13 dagen geleden

  Everybody knows, This wall is like the Terrorist Invasion of the Capitol. Use-Less!

 56. Erik Theunissen

  Erik Theunissen

  13 dagen geleden

  Fuck yeah Trump

 57. toirtaP ekawA

  toirtaP ekawA

  13 dagen geleden

  TRUMP IS EEN HELD BIDEN IS EEN AMOEBE!!

 58. Mehrio

  Mehrio

  13 dagen geleden

  Weer een typische kop weer wat totaal de plank mis slaat!!

 59. Tam Ara

  Tam Ara

  13 dagen geleden

  Trump de echte president van Amerika!! We weten allemaal dat Trump heeft gewonnen in november en dat Nederland de corruptie van de Amerikaanse verkiezingen letterlijk heeft gekopieerd waardoor wij de aankomende 4 jaar weer vastzitten aan die gladde kwalbak Prutte!! Denken jullie nou echt dat Rutte heeft gewonnen? Mensen, jullie zijn zo belazerd, zo in de maling genomen! Ongekende corruptie, hallo blinde! Nee hoor suf Nederland blijft wederom lekker passief in z’n schijn veilige bubbel zitten!! Stel je voor zeg poe poe! En maar klagen en zeiken over alles! Om te gillen deze cultuur, waar is het trotse volk gebleven? De echte strijders? De helden van ons land! Dat is Rutte iig niet! En Rutte is ook niet mijn president! Nooit never zal die man mijn respect krijgen! Ik hou niet van vergeetachtige leugenaars die hun macht zo ernstig misbruiken en zich als een dictator gedragen! Weg met Rutte! Rutte rot op

 60. George Cornforth

  George Cornforth

  13 dagen geleden

  The supreme ring histomorphometrically polish because population seemingly rot failing a interesting tsunami. jolly, guiltless dedication

 61. Nathan Van Goor

  Nathan Van Goor

  13 dagen geleden

  Oud nieuws Probleem is nu dat kartels kleuters over de muur gooien

 62. Jeroen

  Jeroen

  13 dagen geleden

  Net zoals jullie altijd doen pot verwijt de ketel.

 63. Base form Rolf

  Base form Rolf

  13 dagen geleden

  Ik snap niet hoe je als bewust persoon zooo veel shit wilt praten over trump terwijl er leterlijk niks word gezegd / compleet verkeerd behandeld word met dezelfde dingen door zijn oppositie. Dit word gewoon zonder schaamte gepost. En tuurlijk gaat die man lopen roepen dat ie gelijk heeft, omdat kijk ff naar wat er nu aan de hand is, dan is het toch ook logisch als je dat denkt?

 64. Nigel Willems

  Nigel Willems

  13 dagen geleden

  WAT MIS IK DIE TRUMP... DIE ELKE KEER AL DIE MOERAS WEZENS OP HUN PLEK ZETTE...

 65. Sjaaky Flodder

  Sjaaky Flodder

  14 dagen geleden

  Overal waar democraten aan de macht zijn lopen mensen gemuilkord en is het een groot zwervers hol met tentjes. veel steden in Europa begint het ook al. Zie Parijs, Brussel, Hamburg etc

 66. Yael Smid

  Yael Smid

  14 dagen geleden

  Ik klik dit soort titels alleen maar aan om te 👎🏽

 67. Sjors Lichtendahl

  Sjors Lichtendahl

  14 dagen geleden

  Kut krant

 68. Greeneyes Whitewarrior

  Greeneyes Whitewarrior

  14 dagen geleden

  Orange man bad orange man bad

 69. eibertt93

  eibertt93

  14 dagen geleden

  "Kids in cages" was wereldnieuws onder Trump. Biden doet hetzelfde maar 10x erger, maar nu hoor je niks. Typisch weer

 70. Rino Rider

  Rino Rider

  14 dagen geleden

  Dhr Postma had zich wel even mogen scheren...

 71. SibaNL

  SibaNL

  14 dagen geleden

  Geldprinter maakt overuren

 72. els van kranenburg

  els van kranenburg

  14 dagen geleden

  600 negatieve reacties en maar 200 dislikes. Zijn de likes dislikes verwisseld?

 73. Teemow Tee

  Teemow Tee

  14 dagen geleden

  mensen... zoals je hierboven ziet... de hele fokking media is besmet met linkse tranen.. deze vetzak lijkt heel deskundig en weet lekker te kwebbelen, maar als je iets meer waarheid wil over wat er echt loos is daaro, kun je nog beter naar CNN, FOX kijken. deze man heeft geen enkel echt probleem waar mensen echt mee zitten aangestipt.

 74. Styx

  Styx

  14 dagen geleden

  Als trump niet aan de macht was, dan waarom hebben ze het over hem?

 75. Teemow Tee

  Teemow Tee

  14 dagen geleden

  hahahah enthousiasme voor die BILL??? infrastructuur : ong. 8% van dat geld is daarvoor en de rest pretty much voor: CLIMATE CHANGE!!!! hahaha

 76. Dirk Van Halst

  Dirk Van Halst

  14 dagen geleden

  Donald Trump, de eerste zwakbegaafde president.

  • James Bond

   James Bond

   13 dagen geleden

   Koekoek

 77. toolfreak78

  toolfreak78

  14 dagen geleden

  Dit is toch wat de democraten wilden? Komt omdat de meeste democraten toch ver van die grens wonen. Democraten in de VS zijn net zo zielig en achterlijk als links hier.

 78. Peter Lam

  Peter Lam

  14 dagen geleden

  Als je geld moet lenen tegen hoge rente van de federal reserve wat gewoon een private bank is en de belastingen alleen maar opgaan aan de aflossing van de staatschuld wat in feite dus de opeenstapeling is van die rente over meer dan 80 jaar nu al dan is het toch wel duidelijk waarom de infrastructuur er niet best bij ligt .

 79. JustAGuy1250

  JustAGuy1250

  14 dagen geleden

  Wat trump zegt is ook gewoon waar. het is nu 10x erger dan toen onder trump die 'kids in cages' was een leugen onder trump, maar nu onder biden een werkelijkheid....

 80. xlatoyax

  xlatoyax

  14 dagen geleden

  Misschien omdat er kinderen gehandeld worden bij de grens van Mexico jullie slapen

  • xlatoyax

   xlatoyax

   10 dagen geleden

   @Valve VAC-systemchecker dus je vertrouwt eerder een media platform, die is ingehuurd door de VVD, waarvan Mark Rutte de leider is en dezelfde mark Rutte had de machts overdracht gekregen van Joris Demmink die dus pedofiel is...

  • Valve VAC-systemchecker

   Valve VAC-systemchecker

   10 dagen geleden

   @xlatoyax allemaal onzin als je erin geloofd

  • xlatoyax

   xlatoyax

   13 dagen geleden

   @Valve VAC-systemchecker zo dom ben je al je hebt qanon en Q . Qanon is voor de great reset. en Q bestaat want alle events zijn uitgekomen

  • Valve VAC-systemchecker

   Valve VAC-systemchecker

   13 dagen geleden

   @xlatoyax uh die qanon shit is ook gewoon clownery, trump en baudet zijn geen reincarnaties van jezus die de wereld gaat redden 🥴

  • xlatoyax

   xlatoyax

   14 dagen geleden

   @Valve VAC-systemchecker ja het is maar goed dat alle pedos op worden geruimd door q, ze zijn ook hier In NL. Rutte gaat opgepakt worden zonder dat iemand het wee,Hugo zit aardig lang in quarantaine nu haha en kaag wordt president. Hopelijk de echte winnaar Thierry Baudet

 81. Prity

  Prity

  14 dagen geleden

  als je het zo hoort is america een arm land terwijl dat niet zo is

 82. Scania s650.

  Scania s650.

  14 dagen geleden

  Hee Biden, weet je nog ? Olie gas pijp leiding gestopt Keystone.. 51000 mensen ineens geen werk meer.. Trump2024.

 83. Stefcio

  Stefcio

  14 dagen geleden

  Orange man bad

 84. Maik NMGN

  Maik NMGN

  14 dagen geleden

  Trump 2024

 85. RadioactiveGoose

  RadioactiveGoose

  14 dagen geleden

  Trump heeft nooit geroepen dat ze niet welkom waren. Enkel dat ze 'legaal' het land in moeten komen. In tegenstelling tot Biden die de illegale immigranten wil belonen.

 86. blazn0

  blazn0

  14 dagen geleden

  "Volgens de oud oud president" Man heb je al die beelden niet gezien. 17000 kinderen liggen boven op elkaar in hokjes die tot 1000% aan capacity gevuld zijn. Doden lichamen drijven in de rivieren waar de immigranten illegaal willen over steken. En van de week hebben ze nog honderden mensen onder een brug gevonden.

 87. Phininx

  Phininx

  14 dagen geleden

  belasting voor de lage/middenimkomen mogen lekker hoog en van de rijken moeten laag blijven. Zie jij de patroon hier ook? juist grijpcultuur net zoals we dat ook in NL zien. Rutte die alleen voro de rijken wilt opkomen maar voor de lage en midden inkomen ho maar.

 88. Fatma Cal

  Fatma Cal

  14 dagen geleden

  Amerika zo rijk zo groot land zo machtig doe die poort open laat die arme mensen binnen mister Bidden Wat een mensenrechten. Egoïsten die mensen hebben Honger

 89. Erwin Nieuwenburg

  Erwin Nieuwenburg

  14 dagen geleden

  Trump aan de macht: "He's keeping kids in cages!" Biden aan de macht: "Those aren't cages it's a much needed migrant holding facility!" Ondertussen waren die "cages" in gebruik genomen door OBAMA. En heeft Trump ze dan wel gebruikt maar Trump probeerde in ieder geval de ongebreidelde illegale immigratie tegen te gaan. Kort om köt journalistiek.

 90. Stefan Teunissen

  Stefan Teunissen

  14 dagen geleden

  Trump: je bent niet welkom *paar mensen komen* Biden: iedereen is lekker ff welkom *ongelofelijk veel mensen komen* Biden: :O

 91. DR.NoName

  DR.NoName

  14 dagen geleden

  finnish the wall..!

 92. Wubbo Timmer

  Wubbo Timmer

  14 dagen geleden

  Verdeel en heers, eerst het volk demoralizeren en dan het land afbreken voor UN 20/30

  • Wubbo Timmer

   Wubbo Timmer

   12 dagen geleden

   @Larnsie13 ik breek niks af en of ik welkom ben in mijn eigen land vind ik een erg bekrompen uitspraak en immigranten heb je mij niet over gehoord.

  • Larnsie13

   Larnsie13

   12 dagen geleden

   @This is POWER! Ik denk er gewoon zo over. Hardwerkende immigranten zijn wat mij betreft meer welkom hier dan mensen zoals Wubbo die met hun complotten het land afbreken. Ga vooral zo door

  • This is POWER!

   This is POWER!

   13 dagen geleden

   @Larnsie13 Zielige uitspraak.

  • Wubbo Timmer

   Wubbo Timmer

   13 dagen geleden

   @Larnsie13 jammer dan, en insgelijks

  • Larnsie13

   Larnsie13

   13 dagen geleden

   Ik word echt zo gek van mensen zoals jij. Echt een teleurstelling van een Nederlander dat je bent

 93. TrippyT

  TrippyT

  14 dagen geleden

  Dankzij jullie gezeik ben ik fan van Trump

 94. He Lena

  He Lena

  14 dagen geleden

  Mag hopen dat de echte waarheid eens op msm komt.

  • Milo-

   Milo-

   13 dagen geleden

   Dat natuurlijk nooit😂 De waarheid brengt te weinig views. Drama, paniek, manipulatie en verdeeldheid brengt views. Dit zie je met Corona ook massaal volgends de Media blijft dit een enorm dodelijke virus en je ziet dat deze manier van angst Tv de hoogste kijkcijfers in tijden hebben. Als het aan de MSM ligt blijft dit nog wel even door gaan. Beroeps narcisten

 95. Leon Mannaerts

  Leon Mannaerts

  14 dagen geleden

  De megalomane “investerings” plannen (Diederik Samson had het ook altijd over investeren) van 2000 miljard zijn maar voor een klein gedeelte (6%) voor echte inderdaad hard nodige infrastructuur verbeteringen: bruggen, wegen, spoorwegen etc. De rest gaat naar zgn. social engineering projecten: linkse hobby’s, vergroening en het funden van special interests in de Democratische hoek. De gebruikelijke tactiek van de Democraten: geef een wet een aansprekende naam voor het publiek en stop die vol met linkse projecten en nieuwe beperkende regulering die het publiek immers minder aanspreken en in de populaire media onbesproken blijven. De financiering komt uit het bijdrukken van geld (de verwerpelijke New Monetary Theory) en de belastingen te verhogen. Onverantwoordelijk, risico voor hoge inflatie en opzadelen van toekomstige generaties met schulden. VpB van 21 naar 28 % wat doorberekend wordt aan consumenten en leidt tot bedrijven weer vertrekken naar lage lonen landen.

 96. Viking saiyan

  Viking saiyan

  14 dagen geleden

  Altijd zeiken over Trump, niet dat trump zo n goed persoon is Alleen nooit wat aan te merken op Biden terwijl dat ook smerig stuk corrupt vreten is.

 97. mischa wolf

  mischa wolf

  14 dagen geleden

  Ah das nou jammer. Eerst denk ik nog van "hey, top dat jullie beide kanten van het debat weergeve" en vervolgens lach je om trump als die zich betrokken voelt tot een crisis. Je hoeft em niet leuk te vinden maar het nieuws en "hoe ik het zie" zijn twee verschillende dingen

 98. Hearthstoned

  Hearthstoned

  14 dagen geleden

  Die muur die Trump heeft laten bouwen was gewoon ter vervanging van die muur die Bill Clinton had laten bouwen, samen met hillary omdat je gewoon over die muur heen kon springen. En die Hillary maar afgeven op Trump omdat hij een muur wilde bouwen, terwijl ze er zelf mee begonnen is. Dat zegt al weer meer dan genoeg over hoe zielig die democraten in elkaar zitten. Ja en nu zit er weer zo een democratische mafkees in het witte huis en is het "HEK" weer van de dam omdat ze de hardnekkige samitaan proberen uit te hangen. Ik vind het ook wel opvallend dat er nu helemaal geen nieuws is uit het witte huis, Toen Trump er zat kreeg je 5 keer per dag berichten waarbij Trump tot zijn enkels werd afgezaagd. Over Joe Biden hoor je gewoon bijna helemaal niets. Dat vind ik ook wel heel erg raar.

 99. Qiu Niao

  Qiu Niao

  14 dagen geleden

  America wordt gevaarlijk !

 100. Metal Videos

  Metal Videos

  14 dagen geleden

  Trump is verleden tijd. Puppet dat het was

Volgende